reklama

Staraczki 2013

reklama
Justyn_ka a ile to juz dni po zastrzyku? kazdemu inaczej spada poziom HCG ale u mnie po 7 dniach byl cien cienia a po 10 juz nic raczej. a ten Twoj to nie taki cien cienia wcale :-) &&&&&&&&!

Piaska ja tez po 3 dniach od odstawienia dostalam @, jak benfica, ale moze byc az do 10!
Grzanka :-( a tak trzymalam za Ciebie kciuki! dawaj znac czy sie @ rozwinie!

benfica rosman ma chyba te co sa w aptekach wiec powinno byc ok, wiec moze to byl ten 10dc ale ja bym testowala dalej dla pewnosci.

Grzanka no to trzymam dalej! :-) co do plamienia po duphastonie to czesto rozpoczyna @ niestety, ale tez teoretycznie nie powinno sie odstawiac jezeli jest ciaza bo wtedy moze sie pokazac plamienie. ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie odstawiala tabletek, chyba ze jestes pewna ze to nie ciaza.

Justyn_ka to wczesnie bardzo testowalas, ale przynajmniej bedziesz miala odniesienie bo jak bedzie coraz grubsza to wiadomo :-)

karola1986-21 – dawno Cię kobitko nie widziałam. :-) Jak tam ogólnie u Ciebie?

hej piaska! czytam Was codziennie ale nie mam o czym pisać niestety...

miałam bardzo stresujący początek cyklu i przez ten zakichany stres cały cykl rozjechał się i to konkretnie :-(
były przedziwne skoki i spadki temperatury no i wróciło plamienie (co jest dla mnie najgorszą wiadomością).
owu nie było i nie wiem czy w ogóle w tym cyklu będzie :zawstydzona/y:

mam nadzieję, że był to tylko jednorazowy epizod i więcej taki cykl się nie powtórzy :confused2:

a co u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry