• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny, podpowiedzcie mi proszę, jak mam wgrać drugi suwaczek? Tamte mi się wyświetlają nie jako linki, tylko jako gotowe w miejscu, gdzie się je wkleja. A chciałabym mieć kilka suwaczków, nie tylko jeden.

reklama
witam ;-)

praca, praca, praca :tak: śniadanko właśnie wciągnęłam ;-) czekam aż mi się jedzonko ułoży ;-) a spać mi się chce niesamowicie :sorry: marzy mi się łóżeczko moje wspaniałe i kochane, i wygodne ;-) byle do 16 a będzie moje :tak:

... czerwiec to idealny czas na poród :)
:tak: potwierdzam :tak: jako czerwcówka ;-)

wczoraj jak wróciłam od teściów, ślubny już był w domku i ani słowa o teście ... hmmm ... no nic, test położyłam mu w miejscu gdzie piżamę trzyma, więc czekałam cierpliwie ;-) wieczorem znalazł ;-) patrzy się i pyta: dwie kreski? Co to znaczy :-D normalnie wszystko trzeba ciołkowi tłumaczyć ;-) oczywiście uwierzyć nie mógł ;-) pytałam się dlaczego po moim smsie o zrobionym teście nic a nic nie napisał, a on normalnie myślał, że zrobiłam i wynik był negatywny, dlatego puściłam mu krzywy uśmiech (a to było najnormalniejsze oczko ;-) ) :-D
i dodam, że pierwsze słowa mojego męża brzmiały – ja to mam królewskie nasienie :-D wiedziałam, że tak powie ;-) a później, później leżał i fantazjował: gdybym został jedynym samcem na świecie to uratowałbym ludzkość ;-) ... i żyj z takim ;-) :-D

poranne plemniki są lepsze :sorry: hmmm... jeśli doszło do zapłodnienia wtedy co myślę ;-) (przynajmniej mam nadzieję, że wiem kiedy) ;-) to było u nas przed południem ;-) no tak 10/11 gdzieś :zawstydzona/y:
ale Mrówek jest z bzykanka nocnego ;-) doskonale pamiętam to bzykanko :-D

Dziewczyny co do prowadzenia wykresów właśnie wyczytałam, że plamienie implantacyjne lub spadek implantacyjny występuje bardzo rzadko, częściej natomiast występują wykresy trójfazowe-czyli dodatkowy skok w fazie lutealnej gdy temperatura jeszcze rośnie zamiast spadać przed @. To są tylko oczywiście obiecujące objawy, ale wcale nie muszą oznaczać ciąży.

Niech mnie któraś kopnie w tyłek bo świruję już, a gdzie tu do piątku!!

ewka ja napewno Cie nie kopne bo mysle to samo co Ty o Twoim aktualnym cyklu :tak: w instrukcji do fertilityfriend.com tez o tym pisza. jak wytrzymasz z testowaniem do piatku to jestes niesamowita!
Piaska ale pozytywne myslenie masz dzis i dobrze! oby wkrotce byly II na jednym tescie ;-) co do suwaczkow to zalezy od linka ktory wklejasz, musi byc odpowiedni pod forum, jak tworzysz suwaczek to jest kilka opcji, nie tylko do forum.

Asku wesolo masz z tym mezem swoim! idziesz na bete?

lamorelka, spać nie możesz? :D Zaszalałaś dziewczyno hehe. Ja o 4-tej przekładałam Roksankę do łóżeczka, bo chciałam chociaż na chwilkę przytulić się do męża. O 5-tej wstawał do pracy ;)

Aśku, ale Twój mąż ma fantazje <hahaha> A w którym cyklu Wam się udało?

Grzaneczko, i tak trzymam cały czas za Ciebie &&&&&&& :* Mnie też nie raz bolało jak na @ i do tej pory nie ma, ale co chodzę do łazienki, to obawiam się, że krew poleci ;/ Za bardzo się stresuje. Jeszcze dzisiaj na dodatek durny kurier mnie wkurzył :wściekła/y:Idiota do męża powiedział, że za 30 minut przyjedzie z paczką i go to nie interesuje, ale ktoś ma ją znieść z samochodu. A waga paczki z paletą około 200 kg :| Jak on sobie wyobraża. Kobieta w ciąży i z dwójką dzieci będzie wyciągać z samochodu taki ciężar :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet palant nie chciał podać namiaru do siedziby, do której ta paczka doszła. Ale w internecie znalazłam 2 numery i jeden z nich był prawidłowy. Mąż umówił się na jutro, ale koleś inny przyjedzie i będzie z windą, z wózkiem widłowym i wstawi mi gdzie będę chciała. Eh... co za durni ludzie. I tak czekamy około tygodnia na tą przesyłkę. :wściekła/y: Jeszcze przez tego palanta pokłóciłam się z mężem.

Ostatnia edycja:
reklama
hej! Widzę, że jestem na liście do potwierdzenia. Prędko więc piszę, żeby bałaganu nie było.
Pisałam już wcześniej, ale w tym gąszczu postów jakie produkujecie mogło się zgubić.

Otóż, proszę mnie wykreślić.
Udało mi się zajść w ciąże w tym cyklu. To pozytywna wiadomość, potwierdzona i testami i badaniami bety.
Niestety po kilku dniach poziom beta HCG spadł i przyszła @.
Więc ja odpadam, póki co.

Gratuluję za to wszystkim, które II kreseczkami się cieszą :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry