Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

u mnie wczoraj plamienie, ale w nocy rozkręciła się wredota na maxa. Więc oficjalnie uznaję rozpoczęcie nowego cyklu za otwarte. Piaska, do nas trafił wkońcu @ - teraz Twoja kolej
I SPOTYKAMY SIĘ NA CZERWCÓWKACH 
ale myślę, że stres się w dużej mierze do tego przyczynił (a trochę go było u mnie w sierpniu) plus wyjazdy plus spływ kajakowy...Mi tez by sie wydawalo ze to nieregularne cykle, bo teoretycznie powinny byc jak w zegarku. W czerwcu mialam 33 dniowy cykl a ostatni byl 27 dniowy. Ale to pewnie przez stres bo starszy syn konczyl jedna szkole i zaczynal nowa, a mlodszy z przedszkola szedl do zerowki, pozniej wyjazd do polski i to pewnie przez to. Zawsze mialam 30 dniowe cykle. Nawet nie wiem jaki bedzie ten. Dodam tylko ze nigdy zadnych tabletek anty nie bralam, zawsze zabezpieczalismy sie gumkami, ktore byly dla mnie 100%, bo zadnej wpadki nie bylo.emkacafe, mikaa - Kobity, 30dniowe cykle to nie są długie cykleDługie cykle są powyżej 35 dni
Pamiętam jak ja z kolei, gdy miałam z 20 lat, z powagą i przejęciem wystrzeliłam do ginekologa, że mam nieregularne cykle miesiączkowe, a jak dodałam, że między 28-31 (bo tak wtedy miewałam) to wybałuszył oczy i powiedział, że 3 dni różnicy to jeszcze nie są nieregularne cykleCzłowiek się uczy przez całe życie.