Mar-chew
Fanka BB :)
Tekla23 - nie widzę w składzie wiesiołka więc bym oddała...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

no i kalosze
zdrowe i smaczne
pizza dietetyczna
robię też tradycyjną, ale nie mam fotki w kompie. Zupki, ale nie zaciągam ich, tylko zagęszczam przez miksowanie. Zero gotowców, mrożonek, konserw itp...
Twarda Babka jesteś, dasz radę z jazdą i ze wszystkim. Odpocznij trochę na tej jeździe od dzieciaków
Wzięliśmy ją 2,5 roku temu ze schroniska. Nie wyobrażam sobie bez niej życia. Ona bez nas też, jest cudowna.
dobrze, że mam piecyk elektryczny, bo strasznie nie lubię marznąć
ja z tych ciepłolubnych zwierzątek :-) ja się dziś fatalnie czuję może przez to, że mi się troszkę utyło i całą dniówkę siedziałam w przyciasnych spodniach
jutro jadę po większe... byliśmy dziś w odwiedziny u dziadków i po powrocie mieliśmy robić hamburgery, ale mojemu się nie chciało (on jest specem od hamburgerów) i będzie pizza