Hej dziewczyny,
Super pomysł z grupą zamknietą. Identyczną miałam będąc w ciązy z synem. Forum istnieje do tej pory, mielismy spotkań juz kilka grupowych ale ja w grupie niestety od dwóch lat nie jestem. Miałam spięcia z dwoma laskami i po prostu się wypisałam. No i jeszcze mam prośbę, nie decydujmy o zaproszeniu dla każdej nowo pojawiającej się dziewczyny. Tutaj tez bedziemy pisać, a tamta grupa będzie dla nas-dla będących tutaj i piszących codziennie ok? Bo wtedy z zamknietej grupy zrobi nam się znów zbiorowisko, a jeśli faktycznie mam dac jakieś zdjęcia czy ujawnić troszke wiecej ze swojego życia to dobrze by było, zeby pół Polski tego nie widziało, ok? Bo to będzie nasza grupa, nawet jak każda z nas zobaczy te II. Zgadzacie sie??
Paulinka gratki za II! :-)
lamorela - fajna z Ciebie kobitka

Pasowałaby Ci ukośna grzywka.
ysmena przykro mi :-( Ten cykl będzie owocny, zobaczysz
kinia udanej imprezki i pochwal się tortem :-)
mychunia również udanego dnia!
Wiecie, wzięły mnie jakieś wątpliwości :-( Czy ja sobie sama dam rade z 2 dzieci + dom. Czy sie miedzy mną, a M nie popsuje (wiadomo, przyjezdza raz na jakis czas i wtedy chce spędzac z nim jak najwiecej czasu, każdą chwilkę no i nie wiem czy to bedzie mozliwe). Czy będę w stanie wszystko ogarnąć, czy mnie to nie przytłoczy? Teraz już wszystko takie ustabilizowane, syn duzy, bezproblemowy w utrzymaniu. Rozmawiałam o tym wczoraj z M, mówi ze za dużo myśle, ze co będzie to będzie. No ale jemu łatwo mówić, nie ma go tutaj ze mną :-( Nie wiem, na prawde nie wiem. To nie jest jednak prosta decyzja mimo wszystko. Tak bardzo bym chciała, a tak bardzo się boję. Sorki ze się tu tak wynaturzyłam ale musiałam :-(