reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Fajnie, że powstała głupa zamknięta :)

Leemoncia, chodzi o to, że większość z nas nadal chce mieć ze sobą kontakt. Nie ważne w ciąży, czy nie :) A poza tym nowe, których w ogóle nie znamy nie będziemy zapraszać, bo przecież grupa zamknięta jest dla tych, którzy się w jakimś stopniu poznali :)

Paulinko, gratuluję :*

natkusia, nie robiłam. Poczekam do wizyty u ginekologa, którą mam we wtorek :)

Melduje, że jak na razie pusto u mnie :szok: Po 2 dniach nic nie ma :szok: Przeważnie przez 7/8 dni leciało. Ale za to kawałek kabanosa zjadłam od męża i pół nocy nie mojej ;/ Piersi mnie bolą, gdzie nigdy przed miesiączką ani podczas niej nie bolały ;/ Nie chce się znowu nakręcać :(

reklama
spoko dziewczyny. Jak mówiłam, to moje zdanie na temat grupy. Ja i tak mam mnóstwo zajęć i zaglądam to co dwa, trzy dni, więc nie czuję się tak zasymilowana z większością jak niektóre z Was. Przecież do Waszej grupy dołączą Te które zaprosicie, ;-)

Malusiolka - ja właśnie nie lubię się zamykać. Jestem mocno otwarta na nowe kontakty, więc dlatego czuję jakiś wewnętrzny opór przed dołączaniem do zamkniętych grup. I rozumiem, że chcecie utrzymywać ze sobą kontakt. Jak wyżej - nie mam tyle czasu co Wy i nie siedzę na forum na tyle długo aby poczuć to co Wy...dlatego mam odmienne zdanie. Lamorela pytała co myślimy, więc się wypowiedziałam.
Ja zostaję tutaj i w miarę możliwości będę witać nowo przybyłe...

Ostatnia edycja:
Podpatrzyłam tę grupę i tam jest opcja dołącz czyli każdy może dołączyć??? czy jak się kliknie dołącz to potem jeszcze trzeba zostać akceptowanym przez założycielkę grupy?

Hejka :-) wpadłam się przywitać :-) dzień doberek

Paulinko gratuluję II kreseczek :tak:

mamatomeczka
ty jesteś the best normalnie Twoje historie są prześmieszne jak nam tutaj opowiadasz to ja leże i płaczę ze śmiechu, a z tą zupą jest po prostu extra :-D

a tak w ogóle to nie kumam tej zamkniętej grupy :baffled: po co mamy się zamykać?? Żeby oglądać swoje zdjęcia?

Kobietka, tylko jak dostaniesz zaproszenie to wybierasz opcje "Dołącz", albo "Odrzuć" dokładnie nie pamiętam tej drugiej opcji :)

Grzaneczko, witaj :* Jak się czujesz Kochanie? W każdej chwili można pisać jeżeli dostałaś zaproszenie.

Leemoncia, rozumiem. Każda ma prawo wypowiedzieć się na ten temat :) A poza tym my nie zrezygnujemy z tego wątku :)

mycha, pisz do lamorelki.

mamaTomeczka, hahaha! Ten Twój mąż to cudak :D Ja zawsze na mięsku gotuję zupki. Dzisiaj akurat coś mnie wzięło na szczawiową <mniam> na żeberkach gotowaną :D A do tego zapiekanka z ziemniakami, cebulką, kiełbaską i serem :D:D Palce lizać.

ewka
, witaj :) Nie chodzi tylko o zdjęcia.

Ostatnia edycja:
Malusiolka Słońce dobrze się czuję, mąż wrócił więc nie siedzę już sama:) chociaż dzisiaj coś mi się w głowie kręci, naschylałam się trochę od rana w pracy i musiałam usiąść, nie wiem czy to przez ciśnienie. A Ty jak się czujesz? No właśnie ja wchodzę w grupę, ale nie mam żadnej opcji żeby coś napisać, Lamorela chyba musi nas zaakceptować jako moderator..

A no chciała coś napisać w grupie i wyskoczyło mi: Invalid Dyskusje Grupy specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

mamaTomeczka - faceci są okropni. Jak nie wiedział to mu smakowało...ehhhh, oszukuj go dalej...

Malusiolka - dzięki za zrozumienie :-)

ewka - nie bój nic- ja n pewno tu zostanę, bo nie lubię zamkniętych grup. Bez względu na cel w jakim powstają.

reklama
Witam dziewczyny.
Chciałabym dołączyć do waszego grona staraczek.
Mam 31 lat i prawie 8 letnią córkę. Jutro powinna pojawić się @ i zaczynamy pierwszy cykl.

Pozdrawiam :)

Do góry