reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Ech no i mi chyba smutno, bo nikt na duchu mnie nie podniósł :-( Coś w tym musi być.....

Pięknie dzisiaj świeci słońce, w końcu. Można baterie podładować.
Przyszły mi zamówione dwie gry planszowe więc weekend powinien być udany towarzysko z synem ;-)

agamemnon nie smutaj! Pocieszam:
Baca siedzi przed chałupą i całuje się po rękach. Przechodzący turysta pyta:
- Baco, co wy robicie?
- A właśnie to jest gra wstępna. Zaraz się będę onanizował.

agniecha mimo tej ostatniej 26-ki, ja bym policzyła 28, czyli termin @ na 23.10 :blink:

ritta witaj, na pewno nie będziesz się z nami nudziła :tak:

mamaTomeczka rany babo, no ja nie mogę w pracy Twoich historii czytać, bo się trzęsę ze śmiechu, ledwo wytrzymuję, żeby nie wybuchnąć, a toż to nie wypada :-D ale chłop zaparty jest :szok::-D

Ja marzę, żeby już była 15... dziś mi jakoś w pracy tak nijako, bo taki jeden kolega (nie powiem, ma łeb jak Einstein) skutecznie sprawia mi przykrość swoimi "pytaniami-uwagami" dotyczącymi pracy... w sposób zamaskowany po prostu sobie kpi, jakby wszystkie rozumy pozjadał i był jedynym wszystkowiedzącym...

Ritta witaj :D miło, że jesteś :D

A my jednak nie jedziemy do teściowej do Zamościa więc weekend pod znakiem zabawy.
Postanowiliśmy zrobić imprezke dla dwoch kolezanek Amelki i będą balony i piosenki ale to w sobote tak do 18 a potem z Miśkiem wybywamy na kolacje - Mąż mi powiedział, że masaż stóp, kolacja plus sniadanie do lozka naleza mi sie za te I kreskę - kochany jest ::D

Conti w takim razie czekam na radosną nowinę i trzymam kciuki i nawet czaruje, żeby wszystko było de best.:happy2:

Piaska naturalnie ze szansa jest i to duża :tak:

agamemnon
Słonko głowa góry bo jak nie to prześlę wirtualnego kopa i to z pół obrotu i wtedy zabawa się skonczy a tak na poważnie, to ściskam Cie mocno tak, żeby tchu Ci zabrakło.

mamaTomeczka hehehe nie myslalas nad wydaniem jakis opowiadan? Usmialam sie jak nie wiem. No coz, ale z facetami to tak jest. Moj jak sie pytam na co ma ochote, przewaznie mowi ze nie wie a jak ugotuje to czasem marudzi ze ma na cos innego ochote - moze oni maja tez cykle tak jak my :p

ooo ja pierdziuuuu juz 13????? Kurczaki, musze zmykac.
Kochane zapewne odezwe sie dopiero w niedziele ale juz tesknie za Wami i zycze kazdej z Was udanego weekendu :)

Ostatnia edycja:
Oj tak, widzę że tu u Was wesoło ;-)

A ja Wam zdradzę, że ja w ogóle nie gotuje. Nie lubię i nie za bardzo potrafię:-p U nas gotuje mężuś. On to bardzo lubi więc ja nawet nie miałam szans (i ochoty) się uczyć. Wygania mnie z kuchni żebym mu w garach nie mieszała więc wchodzę tam co najwyżej herbatę zrobić. Ale nie marudzę i nie wybrzydzam. Jestem mu bardzo wdzięczna za to, że ja mnie muszę tego robić.

ysmena - widzę, że mieszkamy w tym samym mieście a ja też pochodzę z lubelszczyzny

Oj tak, widzę że tu u Was wesoło ;-)

A ja Wam zdradzę, że ja w ogóle nie gotuje. Nie lubię i nie za bardzo potrafię:-p U nas gotuje mężuś. On to bardzo lubi więc ja nawet nie miałam szans (i ochoty) się uczyć. Wygania mnie z kuchni żebym mu w garach nie mieszała więc wchodzę tam co najwyżej herbatę zrobić. Ale nie marudzę i nie wybrzydzam. Jestem mu bardzo wdzięczna za to, że ja mnie muszę tego robić.

ysmena - widzę, że mieszkamy w tym samym mieście a ja też pochodzę z lubelszczyzny

Świat jest mały :) cieszę się ogromnie, bo zawsze jest szansa, ze mozemy sie poznac w realu :D

A co do Męzczyzn to oni gotują fantastycznie, tylko czasem się ukrywają ze swoim talentem :) wiem coś o tym, bo mój L. gotuje czasem a potem chodzi dumny jak paw bo ja go chwale no ale co ja poradze jak on tak dobrze gotuje :D Ja gotuje w tygodniu a Leszek w weekendy :)

reklama
Ritta, a ja uwielbiam gotować, ale czasami (niedziela) mąż gotuje, albo wspólnie. Dobrze, że nasi mężczyźni się do gotowania rwą :D

ysmena, fajnego masz męża :) Jak ja się mojego pytam "Kochane, co ugotować", to on zwykle "Co chcesz, to zrób. Wszystko zjem". Mógłby chociaż małą inicjatywę wykazać :p Czasami nie mam pomysłu na obiad.

agamemnon, nie smuć się Kochana <przytul> Słoneczko ucieka jak smutna jesteś. Uśmiechnij się :*

Piaska, wszystko możliwe. Trzymam mocno, mocno kciuki aby się udało &&&&&& :*

benfica, nie zwracaj na idiotę uwagi. Nie warto <przytul> A jak już naprawdę Ciebie wkurza, to kopnij go w tyłek :D

Do góry