reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

kurcze, wczoraj się czułam super i już zapomniałam o katarze, a tu dziś zaczęło mnie gardło boleć i jest coraz gorzej:-(
nie mam zamiaru kolejnego weekendu spędzić w łóżku... coś to przeziębienie się nie chce ode mnie odczepić:angry:

reklama
no to fajnie ,że się udało :-) no to teraz będzie można się chwalić fotkami , ja muszę przeszukać laptopa w poszukiwaniu wyjściowego zdjęcia jakiegoś ...

jeszcze muszę Wam coś zdradzić. Każdego 6 dnia miesiąca mamy swoją miesięcznice, i zawsze dostaje kwiatki i idziemy na kolację, i kiedyś myslałam, ze po 10 latach to pewnie nic z tego, ze Leszek nie bedzie tak tego celebrował ale nadal tak jest i zawsze wie ile jestesmy ze soba miesięcy. Owszem kiedys bylo inaczej, czesciej mi jakies karteczki wysylal ale ... przeciez czas mija. Teraz jak nie jestem w ciazy to chce przez ten miesiac troche schudnac bo mi sie przytylo i szczerze, zaczyna mi to przeszkadzac i niedlugo bede musiala wymienic ubrania w szafie a to juz znak ostrzegawczy.

I do Was pytanie mam jedno, czy myslicie, ze waga ma wplyw na zajscie w ciaze? Bo dopiero teraz o tym pomyslalam.

Piszę to już prawie w butach bo muszę wychodzić ale jakos mnie to nurtuje :)

Super macie z tym obchodzeniem każdego miesiąca...My tez czasami obchodzimy miesięcznice... Kiedyś obchodziliśmy co miesiąc ale juz po 7 latach to bardziej liczymy w latach niż w miesiącach ale mimo wszystko ja uważam że takie małe celebracje powinny być jak najczęściej w związku- to przełamuje rutyne :)

kurcze, wczoraj się czułam super i już zapomniałam o katarze, a tu dziś zaczęło mnie gardło boleć i jest coraz gorzej:-(
nie mam zamiaru kolejnego weekendu spędzić w łóżku... coś to przeziębienie się nie chce ode mnie odczepić:angry:

Polecam multilac immuno - powaznie, 7 dni sie bierze, sprobuj.

ysmena nadwaga podobno ma znaczenie, ale chyba musi być już znacząca. Natomiast niska waga - myślę, że jeśli ktoś odchudza się z głową i odchudzane nie zaburzy mu cyklu i nie ma kłopotów z hormonami, to nie sądzę...

u mnie też @ na dniach temperatura spadła , piersi to mnie bolą już chyba z tydzień , no i brzuch pobolewa na @ więc czekam na nią już , mam nadzieję ,że nie wyskoczy na weekend choć z moimi cyklami różnie bywa...

Więc i ja dołączam do @ klubu. Pojawi się jutro rano, brzuch już pobolewa. Jestem świeżo po odstawieniu tabletek więc wiem dokładnie :) Ale tym razem się cieszę bo to oznacza, że rozpoczynamy starania.

reklama
Do góry