reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

uf w końcu koniec dniówki.... bardzo ciężki dziś dzień w pracy miałam :baffled: zastępca kierownika, który mi zleca zadania cały czas zmieniał zdanie i nie szło mu dogodzić dziś... a ja zmieniał któryś raz już jakiś schemat na końcu i tak wyszło na moje, ale przecież nikt się do błędów nie przyzna... :wściekła/y:
witam nową staraczkę :-)

reklama
benfica, rita, lamorelaJa chyba tez do was dolacze, juz mnie zaczyna pobolewac brzuch jak na @, wiec chyba przylezie. Zobacze do wtorku ja nie, to sroda, zwartek zatestuje.

mychunia no to dobrze ze juz masz wolne :-)

Ja koncze wlasnie obiadek, dzis rybka zamiekana w sosie koperkowym, warzywka i bagietka czosnkowa. Potem zakupki, a wieczorkiem filmik z mezem.:-)

udanego weekendu.:tak:

Dziewczyny mam pytanko! Po wystąpieniu owulacji ile się ma jeszcze czasu na przytulanie żeby była szansa na zapłodnienie?

w teorii zakłada się, że dni płodne trwają do 3 dnia po skoku temperatury.

mamaTomeczka hehe, genialna jesteś kobieto!!!! od dziś będziesz moją idolką...

ja ze swoim mężem też mam przeboje, chłop 30 lat na karku a czasami zachowuje się jak dzieciak, kilka miesięcy temu robiłam sobie masaż bańką chińską i zostawiłam ją na blacie w kuchni, przychodzi mąż, pyta co to, ja na to, że bańka chińska, podciagnął koszulkę i przyssał ją sobie do brzucha, potem na rękę, aż w pewnej chwili wpadł na genialny pomysł i postawił ją sobie na czole i poszedł do łazienki zobaczyć w lustrze jak wygląda, hmm, wygladał jak człowiek z wielkim, niebieskim pryszczem na czole, mówiłam zdejmij to bo będziesz miał ślad, ale gdzie tam, stoi przed tym lustrem i cieszy jak głupi do sera, no ale w końcu po kilku minutach znudziło mu się i ją zdjął, a tam wielkie fioletowe kółko na środku czoła!!!! :szok:

ja w śmiech i teks "a nie mówiłam?", a on wkurzony, "dlaczego mi nie powiedziałaś, że będzie AŻ TAKI ślad po tym/???", ja na to "ależ kochanie, przecież mówiłam, tylko nie chciałeś mnie słuchać!", na co on wpadł w panikę bo za godzinę miał jechać do pracy, i latał po domu w panice i powtarzał, jak ja się ludziom pokażę??? (mąż pracuje jako instruktor nauki jazdy), przykładał lód do czoła, nie pomogło, próbował zasmarować moim podkładem, nie pomogło, w końcu krzyczy z łazienki : wiem!!! czapkę wełnianą założę!!!! ja: w LIPCU?????? mąż; no tak, głupi pomysł...

koniec z końcem zmuszony był pojechac do pracy z tym fioletowym kółkiem na czole i od tej pory omija bańki chińskie szerokim łukiem :-D:-D:-D:-D

karola udanego masz Męża, ale mojemu też czasem takie głupoty przychodzą do głowy, a potem tylko "a czemu nie mówiłaś"?
zresztą mój bańki chińskie też omija, bo uważa, że to jakaś magia i że trzeba z tym być ostrożnym:)

Dziewczyny rozbawiacie mnie tymi historiami Waszych facetów :D hehehhehe :D Od razu człowiek ma lepszy humor ;) Czy ktoś jutro testuje???
Jakieś mam masakryczne ciary... Mam nadzieję, że i mnie nie rozkłada... Tfu tfu...
karola Dziękuję za podpowiedź! :*

YSMENA - chodzi nie tyle o wagę co BMI. Najlepiej mieć bmi między 20 a 27. Jakiś czas temu taka informacja była na Ovufriendzie :-)
Pamiętaj, ze paradoksalnie im szczuplejsza jesteś, tym więcej możesz przytyć w ciąży i masz wiesz szanse na rozstępy. Ja mam bmi 19,4 i bardzo mnie ciekawi co to będzie ;-) Choć ja mogę utyć i zrobię to z przyjemnością. Marzy mi się ciążowy brzusio!

nie wiem czy się kwalifikuję, ale ew. też chętnie dołączę do grupy priv :)

próbuję Was nadrobić, jestem na 650... jeszcze trochę mam do czytania...

a u nas dziś dzień pod znakiem podgrzybków - zupa, tarta, polędwiczki - wszystko z grzybami :) a byliśmy tylko na godzinkę w lesie...

z synkiem lepiej - po ostatniej aferce, jakby zgrzeczniał, układny bardziej i słucha - zobaczymy czy zmiana na stałe

dobrego wieczoru wszystkim i gratulację dla tych z II, trzymam &&&& za starające się i testujące

Karola- uśmiałam się :-D:-D:-D:-D już sobie to wyobraziłam ,a wyobraźnię mam wybujałą hihihi

ja się zajęłam smażeniem placków ziemniaczanych zrobiłam porcję jak dla armii już mąż wrócił z pracy najedliśmy się i zaległam z laptopem na wyrku:-)

reklama
Do góry