reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
mychunia No to miłej imprezki ;)
Malusiolka Trzymam mocno kciuki za egz!! :* Nie radzę byś się nie stresowała, bo wiem, że to nie możliwe :p Po prostu rób swoje :*
Ejj dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie. Bo dziś zauważyłam odrobinkę krwi na śluzie. Tak delikatnie zabarwione. Raczej takiego czegoś nigdy nie zauważyłam. Z czym to może być związane?

mikaaa, równie dobrze może, to być implantacja :) Czego Tobie z całego serca życzę :* &&&&

Dziękuję Wam, jesteście Kochane. Mam nadzieje, że aż tak strasznie nie będzie.

watpliwosc, placyk i wzniesienie umiem perfekt. A poza tym jak sama jestem w aucie i mam to robić, to się wyłączam i myślę tylko o jeździe. Na początku jak placyk robiłam, to się stresowałam jak ktoś patrzył, teraz nie. Światła i pod pokrywą też potrafię pokazać :) Mąż nie może mnie uczyć, bo my mamy najnowszą skodę i subaru (w tych autach inaczej jest pod pokrywą i światła są inaczej pokazane). Tak samo jeździć na razie nie mogę się uczyć w tych autach, bo raz próbowałam, a później w fiacie miałam problem. Na szczęście przed egzaminem wewnętrznym mam jazdę około 2h :) A w Wordzie jakoś poleci. Będę myśleć, że jadę z moim instruktorem, albo jak mój mąż mówił żebym myślała, że kogoś podwożę. Przed egzaminem w Wordzie instruktor powiedział żebym wykupiła sobie jeszcze z 4h jazdy i w tym wjazd na plac w Wordzie żeby się przyzwyczaić :)

mychunia, miłej imprezki :*

reklama
Grzanka, Malusiolka Tak szybko? Takie konkretne przytulanko to było przedwczoraj i wczoraj. A od ewentualnego zapłodnienia do zagnieżdżenia jajeczka chyba upływa kilka dni tak?? Bo może to było spowodowane owulacją? Nie wiem sama. W każdym bądź razie w tym miesiącu nie zamierzam się nakręcać, ale pytam z czystej ciekawości...?

Do góry