reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Może i nowy cykl. Od wczoraj jakaś chodzę zakręcona. Wydawało mi się, że lekarz mówi o tym cyklu bezowulacyjnym, a nie o tym co był ;/ Głupia jestem, czy co? ;/ I dlatego też pytam, czy przy cyklu bezowulacyjnym może być śluz płodny?

reklama
ale u mnie owocny dzien dzisiaj! pogadalam z taka jedna przemila babka z HR'u i powiedzialam jej szczerze co mi lezy na sercu z tym wyjazdem i sie okazalo ze nie ma problemu :-) mam rezerwowac a pozniej najwyzej bedziemy odkrecac i powiedziala ze zyczy mi zebym nie pojechala :-D a poza tym karola zmotywowalas mnie i jestem w trakcie zalatwiania HSG! nie bedzie to prosta sprawa bo bede musiala popracowac nad cyklami zebym w trakcie przyjazdu do PL byla zaraz po okresie i musze znalezc jakiegos lekarza, ktory wypisze skierowanie najlepiej w ogole mnie nie widzac :-p ale dam rade! :tak: a poza tym to moja tempka sie chyba pomylila i w pierwszej fazie uparcie ma wartosci fazy drugiej :-D
Conti to widzimy sie w Waszyngtonie ;-)

Cyntia jej! chyba zle odebralas moj komentarz o nakrecaniu a wcale nie mial taki byc! jezeli nawet sie nakrecasz to duzo mniej niz wiekszosc z nas (w tym ja), a poza tym nawet jezeli nakrecalabys sie jak szalona to po to tu jestesmy zeby Cie wysluchac, wiec dumaj z nami ile wlezie ;-)
benfica testujesz jutro? :-)

Grzanka, emkacafe dziekuje ze pytacie! u mnie sytuacja jak wyzej.
Asica wow :szok: GRATULACJE!:-) ale swietnie ze wam sie udalo!

Starających się: 53!!
Zaciążonych potwierdzonych: 28 !!!!

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88
II
mycha05 II
Abezela II
Asica II
___

Czekamy na potwierdzenie:
hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08

starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joa
ro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10

Październik 2013
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10
tamaguczi - termin @ 11.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10
Piaska - termin @ 21.10
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
kalisia - termin @ 30.10

Listopad
emkacafe - termin @ 1.11

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, Mar-chew, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, emalia82, karotka

Ostatnia edycja:
centka, zobacz jaka jestem szczęśliwa z Twojego powrotu :D Nic się nie stanie jak będziesz mało pisać. Najważniejsze, że wróciłaś do nas :D

hw8rOTJ.jpg

Załączniki

• hw8rOTJ.jpg
    hw8rOTJ.jpg
    4,2 KB · Wyświetleń: 101
centka!!! jak sie ucieszylam ze tu jestes a potem czytam i coraz smutniej mi sie robi... spojrz kochana na swoja sygnaturke, ukochaj meza i wszytsko sie ulozy! zycze Ci zeby ta @ nie przyszla i poprawila wszystkim humory! trzymaj sie kochana!

ja się staram do Was zaglądać - ale nigdy nie mam nic mądrego do napisania... nie wiem co ja nadal robie w poczekalni :-p bardzo ładnie proszę o wpisanie mnie na 18 października :tak:

a teraz pytanie... wczoraj i dzisiaj wyszedł mi pozytywny test owu... czy to oznacza, że owulacji jeszcze nie było czy nic to nie znaczy?

reklama
Centka - jak miło Cię widzieć! Cieszę się, że USG piersi wykazało, że wszystko jest ok! Ciężki czas mieliście. Współczuję :-( Przebrniecie przez to, zobaczysz, przebrniecie! Los Wam kazał ponosić ciężary - nic dziwnego, że nie macie ochoty na przytulanki. Musicie dać sobie czas. Życzę Wam byście szybko doszli do siebie. Przytulam....

Wyślę Ci w PW adres mailowy, bo bardzo mnie ciekawi Twoje rękodzieło i wyślesz jak już będziesz mieć spokojniejszą chwilę. Poczekam.

Coś dziś parę osób melancholia dopadła. Mnie też. Nie jestem w nastroju. Tak jakby PMS mnie dopadał.

Marchew - pozytywny test owu (taka sama testowa, co kreska kontrolna lub ciemniejsza od kontrolnej) oznacza, że owulacja będzie za ok. 24-36 godziny od pierwszego pozytywnego testu. Do dzieła!

Ostatnia edycja:
Do góry