reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
agamemnon, nie wiem co jest przyczyną ich wstawania. Roksanka może wstaje, bo zęby idą (nie płacze, ale chce przy mnie być i zanim zaśnie, to trochę mija), a Oliwce może zimno, albo też chce być przy mnie. Jeszcze trochę i szczerze napisze, że wykończę się. Na dodatek nie mam czasu na naukę, bo jak się uczę, to przeszkadzają mi ;/ W niedziele mąż w domu, to cały dzień poświęcę na naukę.

Dzwoniłam teraz do Wordu i egzamin Państwowy z teorii mam na 10.10 na 10-tą raną. Oby te trzy 10-tki przyniosły mi szczęście. Dziewczynki Kochane, trzymajcie kciuki za mnie. Ostatnio jak trzymałyście, to przyniosły mi szczęście :)

Kurde co się dzieje w grupie zamkniętej? Wchodzę na "Nasze twarze" - normalnie wczytuje się strona, a jak przechodzę do ostatniej, aby zobaczyć co dziewczynki napisały, to strona pokazuje się dosłownie na 2 sec i zaraz pokazuje się "Utraciłeś połączenie". Ewciu, zgłoś swoją wypowiedź do Admina niech usunie. Inaczej będzie cały czas wyrzucać. Usunie Twojego posta i jeszcze raz go wstawisz <przytul> :*

Ostatnia edycja:
Malusiolka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& masz jak w banku :)
Tekla- przytulam cieplutko trzymaj się kochana , no i kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
te bułeczki są bardzo kuszące ,ale ja się wystrzegam słodkich bułek co nie zmienia faktu ,że chętnie bym je pochłonęła :-D

normalnie tyle naskrobałyście ,że już mnie tyłek boli od siedzenia i doczytywania, i tak zapomniałam połowy co chciałam napisać , byłam na mieście i wróciłam teraz pichcę ,ale nie zbyt pośpiesznie bo mąż dopiero o 17 będzie , no i ogólnie moja @ wczoraj powróciła na chwilę ,ale już poszła sobie i mam nadzieję ,że długo już nie wróci , no i to by było na tyle puki co.

aha Cyntia- prosiłaś aby nie gratulować więc się wstrzymam ,ale miło poczytać o bladziochu.

mamaTomeczka- ja też coś tam widzę, a Ty jesteś jeszcze przed @ ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamaTomeczka- no to jak @ nie przylezie to powtórz powinna być ciemniejsza, ja kiedyś miałam taki test z bladziochem ,ale @ przyszła w terminie zrobiłam test dzień przed terminem @ ale to był pink test i teraz wszystkim odradzam go bo mojej koleżance też pokazał fałszywy wynik , mam nadzieję ,że w tym przypadku @ nie będzie ,a kreska ściemnieje z czasem trzymam za to kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
MamaTomeczka z ktorego siku robilas? Chyba nie z pierwszego? Tak pytam bo u mnie nawet jak nadejdzie dzien testowy, to ciezko o ten pierwszy, bo wstaje kolo 2-3 w nocy do kibelka. Za bardzo nie wiem czy wtedy w nocy testowac czy pozniej kolo 6-7 bo tez musze do WC leciec...

Do góry