Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj tekla23. My się nie znamy ale troszkę podczytywałam Twoją historię.
Myślę, że to forum jest po to żeby wylać swoje smutki i żale. Czasem w realu nie ma komu. Jesteś bardzo silną kobietą. Życzę szybkiego zafasolkowania i szczęśliwego finału.
Powinno mi wyjść z tego ciasta 24 bułki ale jak widać to są buły! Bo akuratnie M takie chciał, a więc niech ma
Cyntia, nie ma problemu, jakby co to na spotkanie moge upiec troche rzeczy :-)
mamoTomeczka super, że młodemu juz przeszło.
Mój synu wie, że dziecko w brzuchu jest od przytulania więc teraz chodzi i mówi, że musi z tatem porozmawiać zeby mnie mocniej przytulał, a nie tak słabo ciągle
Leemonka to trzymam &&&&& za niedziele ja tez odpuscilam troche formum bo zauwazalam symptomy i juz sie zastanawialam czy nie mam ciazy urojonej faktycznie psychika ma wielką moc Będzie co ma byc
Tekla oczywiscie ze Cie pamietamy Kochana &&&& za seruszkowanie to dzis rób sie na bóstwo i molestuj męzusia
Współczuje ciezkiej rocznicy Jestem całym serduchem z Tobą w trudnych chwilach :*
agamemnon - udusze Cie .....teraz to musisz nas wszystkie zaprosic na buleczki ;-) one sa po prostu boskie Babo masz talenta
MamaTomeczka - &&& za testowanie (przed terminem @ to wynik malo wiarygodny, chyba ze dodatni ) dobrze ze z synkeim lepiej A szczepilas go na rotwirusy?
Tekla, żadna z nas o Tobie nie zapomniała <przytul> Całym sercem jestem z Tobą w tych trudnych dniach
[*] dla Twoich Aniołeczków :*
Cyntia, trzymam &&&&& mocno za grubszą kreseczkę :*
agamemnon, z tego co wiem, to ysmena pojechała do teściów.
U mnie tak sobie, kolejna noc nie przespana. Ostatnio śpię 2/3h ;/ Dziewczynki dają mi w kość. Czasami czuje się jak chodzący upiór. Dzisiaj byłam w Wordzie zapisać się na egzamin z teorii. Były jakieś problemy, bo z Komunikacji nie mogli pobrać moich danych, to babka powiedziała, że zadzwoni jak się odblokuje. Dzwoniła do mnie o 12-tej, że jest odblokowane i musi jeszcze zadzwonić do szkoły, w której miałam teorię i mam zadzwonić do niej o 13-tej aby ustalić tatę egzaminu. Mam nadzieje, że uda się na 8-mego, bo chce jak najszybciej mieć go za sobą. Nawet dzisiaj obiadu mi się nie chce robić, ale zaraz coś na szybkiego wymyślę, bo dziewczynki muszą coś zjeść. Buziaki i kciuki za testujące &&&& :*