reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Cześć Kochane;)
No mdłości faktycznie długo mnie trzymają, dziś na szczęście póki co jest okej...
Co do wzrostu... to moja Tośka też jest dość wysoka i też należy do tych szczuplejszych dzieci. Ci, którzy nas nie znają myślą że młoda ma przynajmniej 3 latka... Nosi ubranka na 92, 98 i 104... zależy też od rozmiarówki:) A waży 13 kg... zawsze mamy problem ze spodniami, bo jak na długość są dobre to w pasie za szerokie... nawet legginsy;/

Jussastar, co do rozmiarówki to wszystko przed Tobą... dla mnie początkowo był to kosmos:D Dobrze, że na wielu ubrankach był podany od razu wiek, to zawsze ułatwiało kupowanie:D

Dominika
, cieszę się, że u Ciebie ze zdrówkiem już lepiej:))) No i u małego:) Daj koniecznie znać jak po wizytach u lekarzy:) Trzymam mocno kciuki:*

Kasia
faktycznie fajna promocja, tylko ja bardzo rzadko w smyku bywam... Ooo urodziny bliźniaczek, fajnie:) Torciki na pewno będą pyszne:)

Lisica jak się czujesz kochana???

Grubsonku jak u Was???

Aschlee???????????????

U mnie dziś beznadziejna pogoda, zimno, deszczowo, szaro buro i ponuro...:/

reklama
Kasiu Daniel waży 23 kg i też jest szczupły, ale to straszny niejadek który nie usiedzi w miejscu ;)

Butterfly dzięki że pytasz, czuję się raz lepiej, raz gorzej. Mdłości są dalej, wymioty też i do tego często ból i ucisk w żołądku (myślałam że to wzdęcia ale już sama nie wiem). Ale co mogę zrobić, przetrwam to ;)

Daniel ma dziś pasowanie na starszaka :)

Witam,rano powrocilo 2x,ale to nie jest taka typowa biegunka.Bylam z Malym u pediatry i idzie w angine:( dostal antybiotyk,rozmawialam z lekarz na swoj temat i mowila zebym wziela wegiel i zeby duzo pic.
Jutro o 9.00 mam zadzw.do nowej gin,dzis do niej dzwonilam,powiedzialam ze jestem w 10 tyg.ciazy ze mam biegunke nietypowa od poniedzialku,ze biore loperamid i smecte,ze bylo wczoraj dobrze ale dzis znow 2x.Powiedziala zebym zadzw.jutro do niej o 9.00 to sie ze mna umowi i przyjmie.Ponadto powiedzialam jej,ze od poczatku ciazy brudze,ale nie zawsze (kolor kremowy) (pare razy sie zdarzylo), ona mowi ze to plamienia/krwawienia i zeby do szpitala,NIE ZDAZYLAM JEJ POWIEDZIEC Z TEGO WSZYSTKIEGO,ZE LEKARZ PROWADZACY SPRAWDZAL I ANI NA USG ANI W BADANIU WZIERNIKIEM NIC NIE WIDAC ZADNEGO PLAMIENIA ANI PRZYCZYNY.Powiedzialam jej,ze mam male dziecko (w dodatku chore teraz) i czy moglaby mnie jutro przyjac.Zgodzila sie i mam zadzwonic jutro o 9.00.

Dzis na 17.45 mam wizyte u endo.
Mam nadzieje,ze jest wszystko w porzadku z dzieckiem,martwie sie,leze-nie brudze.W czwartek mi sie zdarzylo.Badania z srody mam dobre.Zostala mi na dzis wieczor 1 tabletka luteiny,mam nadzieje ze mi przepisze.
Rozmawialam z mama czy isc jeszcze dzis do tego starego gina,ale mowi ze nie ma sensu,niewiadomo czy usg zrobi i zapewne oleje sprawe.Martwie sie:( Nie po to chodzedo lekarzy zeby olewali sprawe albo dla "swietego spokoju" wysylali do szpirala na 3 dni,a pozniej na kontrol prv-tak jak moja kolezanke.Chcialabym zeby lekarz wysluchal,doradzil a nie olewal badz przytakiwal tak jakby w ogole nie mial o niczym pojecia.
Jeszcze mama ma niska hemoglobine,Olus chory w domu trzeba dokonczyc remont itd.

Przepraszam za te smutki.

Bardzo duzo leze,czasem juz nie moge ale zaciskam zeby:P jestem w domu to na lezaco bawie sie z synkiem,staram sie organizowac mu czas:)

Ostatnia edycja:
Właśnie zauważyłam, że Aschlee dziś o 11 odpisała mi na wiadomość... ale widzę, że już wiecie... więc nie będę drugi raz pisać... Bez sensu to wszystko... nigdy nie zrozumie dlaczego Kochające Mamy tracą swoje dzieci... niesprawiedliwe...:(

Heja,
U mnie też szaro i ponuro, dobrze, że już weekend i odpoczynek.
Dominika – nie do końca rozumiem sytuację z Twoimi lekarzami… Chodzi o to, że chodzisz w dwa różne miejsca na NFZ i prywatnie?
Butterfly – legginsy za ciasne – to faktycznie chudzinka : )
Aschlee
[*] dla Twojego Aniołka… to takie niesprawiedliwe : (

reklama
Nie.Jusastar,ze swojego starego gina nie bylam i nie jestem zadowolona (bylam ost.raz na wizycie u niego 3 pazdziernika) ,a do nowej gin dopiero jutro,a miala byc dzis wizyta.Zeby nie zwlekac z biegunka, to poszlam wczoraj (raz) na nfz,bo nowa gin,ktorą chce zeby prowadzila mi ciaze przyjmuje na nfz i prv,a ze biegunka to nie czekalam do dzis,tylko poszlam do innej na nfz,choc mialam nadzieje,ze bedzie ta gin,o ktora mi chodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry