Dominilka – a ja!!!! Ale suuuuper! Zazdroszczę bo ja też marzyłam o bliźniakach, chociaż tak sobie myślę, że może na pierwsze dziecko to jedno i tak będzie wyzwanie : ) Strasznie się cieszę z Twojego powodu!!
Butterfly – to już chyba masz słoneczko – przynajmniej u mnie już jest pięknie, tylko wiatr silny strasznie, że głowę urywa!
Kasia – patrz z tej strony – już ¼ minęła u Ciebie : )
Grubson – jak za dwa dni? Przecież już jesteśmy w drugim! Bo niektóre źródła mówią, ze od 13,5 a inne od 14. Mi bellybestfriend pokazał już od początku 14. Tak czy siak – ja już świętowałam rozpoczęcie drugiego trymestru!
Kurde dziewczyny ale mi pryszcze wyskakują, nigdy nie miałam a jak już to sporadycznie. Podobno to wina hormonów i niektóre ciężaróweczki tak mają… ehh… jakoś wytrzymam ale szczęśliwa z tego powodu nie jestem.
A na wizycie ok, chociaż trochę się zawiodłam, bo nie miałam usg robionego a podobno ten lekarz robi prawie na każdej wizycie. W sumie byłam 3 tyg temu i miałam przyjść na kontrolę z wynikami – może dlatego. Ale tak poza tym to ok – mam zwiększyć dawkę żelaza na 2xdziennie.
Aaaa i przytyłam 2 kg przez 3 tyg. A tak od początku ciąży 3 kg. Ale faktycznie brzuch mi ostatnio rośnie z dnia na dzień! Ale wydaje mi się, że trochę za dużo przybrałam – trochę słodyczy wcinałam, więc chyba przestanę…