gabis
Fanka BB :)
Gabis a jakie normy masz tam jeszcze.
Asiu własnie nie mam żadnych norm podanych, z tego co wyczytałam w necie to FSH miedzy 9-12 oznacza obniżoną rezerwe jajnikową, ale nie wiem jak to sie leczy, czy co sie z tym robi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gabis a jakie normy masz tam jeszcze.
Rzeczywiscie dziwne po co ta rurka. Moze mialas jakis problem z oddychaniem. Nigdy przy znieczuleniu ogolnym mi nie robili rzadnej rurki... No nic kochana wracaj do zdrowka.
Mloda mama a badania mialas robione tylko hormonalne? a jakis laparoskpii, hsg itp nie? moze tu tkwi problem?
Gabis spokojnie . Pokaz te wyniki lekarzowi. Ja porownam z moimi jutro rano bo kalendarz mam w aucie a w nim wyniki i tobie napisze. A puki co to spokojnie.
Mloda mama a te badanie nasienia u meza jak wyszlo bo moj teraz zastanawia sie czy nie zrobic. I ike sie czeka na wynik?