• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jaka błyskawica? Godzinę mnie nie było, a sałatki trochę zjadłam tylko, bo czasu nie było, bo wiedzieliśmy, że mały o 20 od kolegi wróci :) Za to chyba zaraz sobie nałożę jeszcze tej sałatki :)

Gabis spokojnie . Pokaz te wyniki lekarzowi. Ja porownam z moimi jutro rano bo kalendarz mam w aucie a w nim wyniki i tobie napisze. A puki co to spokojnie.

Mloda mama a te badanie nasienia u meza jak wyszlo bo moj teraz zastanawia sie czy nie zrobic. I ike sie czeka na wynik?

Rzeczywiscie dziwne po co ta rurka. Moze mialas jakis problem z oddychaniem. Nigdy przy znieczuleniu ogolnym mi nie robili rzadnej rurki... No nic kochana wracaj do zdrowka.

Dokładnie- ja miałam przy cesarce- i z jej powodu tym razem chce mieć znieczulenie w kręgosłup- pamiętam, ze długo po niej nie mogłam oddechu złapać i przy okazji wpadłam w panikę:/ grrrrrrrrrrr

Motylkowa- słuchaj podajesz takie info w sieć to idzie na cały świat :) :-):-):-)

Mloda mama a badania mialas robione tylko hormonalne? a jakis laparoskpii, hsg itp nie? moze tu tkwi problem?

Miałam nawet na tarczyce i cukier mierzony, ogólnie wszystko chyba co możliwe. Jutro poszukam tej kartki to wam przepisze co tam pisało i konkretnie jakie to badania były, bo na pewno gdzieś w dokumenty włożyłam. Ale ja się nie przejmuje, w końcu się uda. Ponoć tak 6-18 miesięcy to norma starań, ale nie mam pojęcia czy to tylko takie głosy, czy to udowodnione naukowo. A wy myślicie, że starania dłużej niż rok, to jakiś problem?

Gabis spokojnie . Pokaz te wyniki lekarzowi. Ja porownam z moimi jutro rano bo kalendarz mam w aucie a w nim wyniki i tobie napisze. A puki co to spokojnie.

Mloda mama a te badanie nasienia u meza jak wyszlo bo moj teraz zastanawia sie czy nie zrobic. I ike sie czeka na wynik?

Nie wiem ile czekał, zaraz się zapytam, bo on to zrobił nic mi nie mówiąc. Zaraz wam podam wyniki bo mam skan nawet tych wyników na mailu, bo mi z pracy wysłał, bo się nie mógł doczekać jak mi udowadnia, że z nim wszystko okay :) To zaraz znajdę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry