• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Agniecha83- oj czas zleci- ja musiałam półtora miesiąca prawie wytrwać:) ale im bliżej tym czarniejsze myśli :/

kupiłam sobie w sobotę Karmi- jedyny alkohol jaki pije to piwo ( piłam nie będąc w ciąży) pozostałych mój żołądek nie toleruje:) ale jest w lodowce- i pewnie mąż wypije- wytrzymam bez:) z synem o ciąży dowiedziałam się w 8 tyg- piłam alkohol- później cała ciąże plułam sobie w brodę- na szczęście synek zdrowy- a tym razem po owulacji wypiłam jedno piwko i lampkę wina- miałam jakieś przeczucia :)

reklama
Jezuuu, ile stron, a nie było mnie tylko w chwili gdy jadłam sałatkę i się starałam o dzidzie, choć już pewnie po owu jestem, więc... naprawdę macie tempo pisania.

Gratuluje Motylkowi :)
a ten lek o którym wspominałaś, to co to takiego?

Wytłumaczy mi może któraś o co chodzi z podziękowaniami i z polubieniami?

Monarti nie mam pojecia po co ta rurka intubacyjna( nie chcialam juz o nic pytac tylko stamtad uciec jak najszybciej) jak tylko ja wyczulam to wpadlam w panike a potem sprawdzalam odrazu czy mam zeby wszystkie...na prawde przezylam to wszystko strasznie dlatego mam nadzieje ze juz nigdy nie bede musiala przez to przechodzic...

Terzau czuje sie w miare dobrze troche pobolewa mnie brzuch i lekko krwawie tak niby moze byc do 3 dni z tego co mo mowili...Przekazali wszystkie zakazy i ucieklam do domu...jedyny minus to po intubacji boli mnie gardlo

Motylek moj kochaniutki. Superrrrr

Gabis a jakie normy masz tam jeszcze.

Agniecha ale przeciez Mloda.Mama ma swoje zdanie i wie lepiej co i jak wiec wiesz lepiej sie nie wypowiadaj bo oberwiesz.

Motylek ale super. Kurcze jestem mega szczesliwa ze wam sie udalo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry