• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Skleroza mnie meczy wiem ze mialam odpisac kilku Dziewczynom tylko nie pamietam ktorym i co...
Lekow mi nie podali bo niby mialam kontrolowac czy mam skurcze w jakim nasileniu itp...
Jak wjechalam na sale i zobaczylam te wszystkie przyrzady to mialam ochote wiac gdzie sie da nawet przez okno i w tej pizamie z dupskiem na wierzchu...potem byl maly problem bo nie moglam sie obudzic slyszalam ze lekarz cos do mnie krzyczy ale nie moglam otworzyc oczu...no i potem oczywiscie po wybudzeniu nikogo ze mna nie bylo a ja widzac rurke intubacyjna zaczelam panikowac i piewrsze co mi przyszlo do glowy to ze sie udusze...ale ogarnelam sie i powoli ja wyciaglam potem wpadlam w lpanike ze pewnie mnie okrzycza ze zrobilam to sama ale bylo mi wszystko jedno...polozylam ja na kocu i poszlam spac dalej...Moj Maz chcial ze mna byc ale niestety powiedzieli mu ze ma przyjechac kolo 15 oni po niego zadzwonia jak bede mogla isc do domu i musialam tam byc calkiem sama...ale moze to dobrze...gdyby mieli patrzec na to wszystko to tez byloby im ciezko...

MotylkowaOna gratuluje i trzymam kciuki bardzo mocno &&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczyny, a wy produkujecie jak zawsze niepoliczone ilości stron...szalone :)
Widze dużo nowych staraczek, więc witam wszystkie na raz.

Dziewczyny byłam dziś na badaniach. Prosze spójrzcie na wyniki, czy są dobre czy nie bo ja za bardzo nie wiem.
3dc
FSH 10,72 mIU/ml
LH 7,49 mIU/ml
Estradiol 29,36 pg/ml

Wyczytałam, ze liczy sie stosunek LH:FSH i powinien wynosić najlepiej 1, u mnie wychodzi ok 0,69. Co to znaczy. Z góry wielkie dzięki.

Aschlee- rurka inkubacyjna??boziu ja nic takiego nie miałam i nawet nie pełna narkozę tylko głupiego jasia- mąż mówił , że trwało to jakie 20 minut jak mnie zabrali i się obudziłam, też musiałam dostać parę razy z liścia bo tak mi się dobrze spało-

Motylkowa- krechy są dość intensywne więc tera kochana uciekaj na betke:)

Motylkowa-ja zrobiłam betke w 12 dpo i 15 :) i już miałam pewność :) a wizyta wiadomo najlepiej koło 6 tyg :) ja miałam w 5 i był tylko pęcherzyk następna za tydzień - zaczynam sie stresować :/ czy wszystko jest ok :)

cześć :)

Aschlee, ja tez cały dzień o Tobie myslałam, dobrze, że juz po zabiegu. Jak teraz byłam w szpitalu to 4 dziewczyny które leżały ze mna na sali miały zabieg, nie dostawały nic przed zabiegiem co by powodowało skurcze tylko od razu na salę operacyjną, uspione były i obudziły się już z kroplówką z lekami przeciwbólowymi i nic je nie bolało :( Przykro mi, ze tak musiałaś cierpieć :( a jak sie teraz czujesz? Tulę mocno

Motylkowa, ale super:) Po cichutku gratuluję :)

Brrr, dziękuje że o mnie pytasz :) Czuję się dobrze, z dnia na dzień chyba lepiej :) Tfu tfu plamień nie ma, 26 marca mam wizyte i nie moge się już doczekać Trzymam mocno kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&

Ps. napiłabym się z Wami lampki wina :) :) smaka mi narobiłyście :) No ale w ciązy Mloda.Mama się nie pije wcale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry