• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Nie mowimy o ludziach ktorzy katuja dzieci. Zaczelyscie o ludziach ktorzy pija i maja dzieci. Wypowiedzialam sie o tym. I fakt mam prawo do swojego zdana a ty zanim wyglosisz glosno oredzie to zastanow sie czy kazdy ma ochote to czytac. Widze ze nikt tak grubo sie nie wypowiedzial. Bedziesz starsza, poznasz zycie i wtedy inaczej spojzysz na rozne rzeczy. Moze zanim napiszesz to pomyslisz.

reklama
Nie mowimy o ludziach ktorzy katuja dzieci. Zaczelyscie o ludziach ktorzy pija i maja dzieci. Wypowiedzialam sie o tym. I fakt mam prawo do swojego zdana a ty zanim wyglosisz glosno oredzie to zastanow sie czy kazdy ma ochote to czytac. Widze ze nikt tak grubo sie nie wypowiedzial. Bedziesz starsza, poznasz zycie i wtedy inaczej spojzysz na rozne rzeczy. Moze zanim napiszesz to pomyslisz.

Doświadczenia życiowego nie mierzy się wiekiem. Są ludzie co więcej przeżyli i widzieli mając kilkanaście lat niż ci co mają kilkadziesiąt. I nie tylko ja się źle wypowiedziałam o takich ludziach. I na takie rzeczy nigdy inaczej nie spojrzę, jak ktoś chlał mając jedno dziecko i nie przestał, a narobił kilkoro innych, to dla mnie osoba niegodna szacunku, bo tylko marnuje tym dzieciom życie. Też mam prawo do takiego zdania, innego od twojego. Ty możesz tych ludzi szanować, ja nie muszę. A forum służy jednak do wypowiadania się, ja nikogo za jego zdanie nie ganie, co najwyżej mogę się z nim nie zgodzić.

Jezu... czepiasz się słówek, to zżera nie było napisane z zawiścią, a z takim uśmieszkiem na twarzy. To nawet nie zazdrość, a chęć doświadczenia tego samego po prostu. Ja nie życzę przecież tym ludziom źle co te wózki pchają, tylko już sobie myślę czasami że też fajnie byłoby za kilka miesięcy tak spacerować - w tym sensie to zżera napisałam :)

Czesc Dziewczyny.Ja dotarlam do domu dopiero.Prawnik stwierdzil ze to bedzie na pewno dluga walka ale trzeba zrobic porzadek...zabieg do najmniej bezbolesnach nie nalezal a w sumie nie sam zabieg tylko kilka godzin przed i kilka godzin po

Czesc Dziewczyny.Ja dotarlam do domu dopiero.Prawnik stwierdzil ze to bedzie na pewno dluga walka ale trzeba zrobic porzadek...zabieg do najmniej bezbolesnach nie nalezal a w sumie nie sam zabieg tylko kilka godzin przed i kilka godzin po

Ze szpitalem walczysz? Tak zrozumiałam. Jeśli zrobili coś nie tak, to niech poniosą konsekwencje. Ja w ogóle nie lubię szpitali bo mam wrażenie zawsze takiej dezorganizacji tych ludzi tam pracujących, tam jest wieczny chaos takie odnoszę wrażenie.

Aschleee kochana. Dzielna dziewczynka jestes. Dluga droga to prawda ale kochana przejdziemy przez to wszystkie razem. Bedziemy z toba!!!

Mloda.Mama wierz mi poprostu mysl co piszesz. I nie mow mi o tym kto ile i w jakim wieku co przeszedl. Bo bys sie zdziwila. I chyba powinnas troche nad pokora do zycia i innych ludzi popracowac.

Mały wypad poza mieścinę, zrobiłam około 100 km i byłam między innymi tu:
187px-Statua_chrystus_kr%C3%B3l.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry