• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ale mnie nie interesuje ile kto przeszedł, ale jeśli ktoś ma dzieci i się zamiast dziećmi zajmować, pracować i żyć jak człowiek to chla i znów robi dzieci, to moim zdaniem jest nic nie wart - tyle i koniec tematu bo ani ty zdania nie zmienisz, ani ja. Ty mnie do swojego zdania nie przekonasz, ani ja ciebie do mojego... nie musimy się zgadzać. Ja mojej wypowiedzi nie uważam za złej i nie mam obowiązku pałać miłością i szacunkiem do takich ludzi.

reklama
Ja nie zamierzam cie przekonywac do mojego zdana dziewczyno. Poprostu czekam az skonczysz swoj wywód bo juz dawno ten czas nastapil. Skoncz to pisac juz znamy twoje zdanie. Zmien temat i tyle.

Aschlee ile macie czekac do kolejnych staranek? Kiedy bedziesz miala wyniki badan?

Kasik- nie czekaj na męża, tylko se sama polej, bo jak na razie jestem sama na polu bitwy!:-D
Aschlee- trzymaj się!.
Asia- czyli jest nas już 5! ale to tak nieparzyście!:-p jeszcze jedna by się przydała :laugh2:

AsiaSzw my mamy czekac ok 2 -3 miechow i mozemy zaczac sie starac jak tylko bede gotowa psychicznie.Za dwa tygodnie do lekarki swojej na kontrole chyba ze cos sie by dzialo to wracac do kliniki ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.Wyniki bede miala za 3 tygodnie przeslane listem.Podobno na pierwszy rzut oka nie bylo widac jakichs powaznych uszkodzen...to bylo straszne dostalam czopek poronny i z tymi skurczani lezalam 3 godziny potem zastrzyki uspokajajace i narkoza nie czulam nic tylko ostatnie co pamietam to ze mnie pasami do lozka wiazali i ta maske...potem jak sie obudzilam to kolejne kilka godzin bolu no ale w konu dostalam tabletki.Mam nadzieje ze nigdy wiecej juz nie bede musiala czegos takiego przechodzic.

Dziewzcyny jestescie kochane ze tak mnie wspieracie.Dziekuje Wam za to bardzo mocno i sciskam

Za Was Kochane bardzo mocno trzymam kciuki zeby udalo Wam sie zafasolkowac i urodzic piekne, zdrowe Maluszki ja jak dojde do siebie to pewnie tez bede chciala Malenstwo

Aschlee na pewno nie będziesz tego przechodzić- widzę , że u Was zabieg wygląda trochę inaczej- mi od razu władowali głupiego jasia i zasnęłam, obudziłam się na sali już:/

trzymam mocno za Ciebie kciuki kochana:*

reklama
hej ja już po pierwszej wizycie, zbadala mnie i wzięła cytologię, przepisała witaminy
dostałam skierowanie na badania i usg na 21.03
kartę ciąży założy mi dopiero po usg

jupiii załapałam się na pierwszy 1000!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry