• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja nie zamierzam pić w ciąży bóg wie ile, tylko jak będzie i okazja i ochota jednocześnie

Zamierzasz pić w ciąży?!?!?!?! A małemu dziecku też byś podała słabe piwo? To w brzuchu jest o wiele słabsze niż to urodzone.. :szok: :szok:
Mam znajomą uzależnioną od alkoholu, ale w ciąży nie wypiła ani łyka (i dalej nie pije swoją drogą).

U mnie po wizycie ok.
Kciuki za Wasze kreseczki na testach!

Nie uwierzycie! mój G ma dziś wyjść przed 20 z pracy! le się cieszę :D tylko szkoda że jest @, bo inaczej byśmy ten wieczór wykorzystali :D

Mligocka w grudniu będzie wielki baby booom :D będziemy rodzić jedna po drugiej :D

Jussastar testy były walnięte, ewidentnie, ja ich po kilku dniach już nawet nie brałam pod uwagę.
trzymam z Ciebie mocno kciuki :)

Olusia ja drugie dziecko urodziłabym w swoje urodziny lub w okolicy urodzin w lipcu 2011, to były najgorsze urodziny w moim życiu...

Asia no to jest co świętować! :D

Młoda Mama
edytuj posty, nie pisz posta pod postem, to raz, dwa że nie nam osądzanie innych, może komuś nie pasuje to jak Ty żyjesz czy kim jesteś?
Zgadzam się z Aśką czasem warto zastanowić się nad tym co się pisze. I wierz mi, uważałam w Twoim wieku tak jak Ty że życiowego doświadczenia nie mierzy się wiekiem i ja byłam a Ty jesteś w błędzie, bo właśnie z wiekiem ludziom otwierają się oczy na pewne sprawy, a czasem zamykają usta żeby za dużo nie powiedzieć, co powinnaś zrobić kilka postów temu

Aschlee dzielna Kobieto :* przytulam mocno w tym trudnym dniu :*
i znowu się popłakałam, Kochana bardzo mocno trzymam za Was kciuki, żebyście zobaczyli te piękne dwie kreseczki jak już zapali się zielone światło, sytuacja się już nie powtórzy bo teraz będziesz miała kompetentnego lekarza!

Iwo to czekamy z niecierpliwością na zdjęcie pociechy :D

Zamierzasz pić w ciąży?!?!?!?! A małemu dziecku też byś podała słabe piwo? To w brzuchu jest o wiele słabsze niż to urodzone.. :szok: :szok:
Mam znajomą uzależnioną od alkoholu, ale w ciąży nie wypiła ani łyka (i dalej nie pije swoją drogą).

U mnie po wizycie ok.
Kciuki za Wasze kreseczki na testach!

Czy zamierzam nie wiem... jak już to naprawdę małą lampkę wina czy dwie przez całą ciąże, nie na umór, bo ja w ogóle mało pije. Szukałam kiedyś czegoś naukowego o alkoholu w ciąży, ale nie ma takich publikacji są tylko zdania ludzi, odmienne. Jedni uważają że szkodzi, inni że poprawia krążenie. Jak będę w ciąży to o tym pomyślę głębiej, ale nie krytykuje kobiet co mają ochotę na kilka łyków i je zrobią nawet będąc w ciąży.

Aschlee- Kochana! Jaka jesteś dzielna! Strasznie Ci współczuje i nie wyobrażam sobie jaką tragedie w sercu przeżywasz, ale wiem, że jesteś silną Kobietką i na pewno podniesiesz się z tego. My tu będziemy Ciebie mocno wspierać i zawsze możesz na nas liczyć! Pamiętaj o tym. Przytulam Cię mocno!

Iwo- dobre wieści przynosisz. Teraz czekamy razem z Toba na pierwsze USG.

Asiu- masz racje Kochana, uważam podobnie jak Ty. Trzeba czasem zastanowić się nad tym, co i w jaki sposób się pisze, bo mnie również mocno zdziwiły posty nowej Koleżanki.

Mligcoka-
pijemy pijemy Kochana, nie obijamy się!

Olusia-
jestem, ale tylko na chwilkę, hihi.

Ja wracam do pisania mojej pracy...

Aschlee - kurczę, nie mogli od razu podać leków przeciwbólowych? Ja od razu po wybudzeniu dostałam kroplówkę....
Już jest po. Dobrze, że jesteś w domku.
Bardzo mi przykro, że przez to przechodzisz. Tulę i jestem myślami obok....

Milgocka dopiero wróciłam z basenu już otwieram butelkę i jade z Tobą:-)
Asiu twoje zdrowie;-) za twoją rocznice:tak:
Aschlee kochana Nasza tulimy cię tak mocno !!!!!!! Jesteśmy z Toba całym serduszkiem !!!
Mnie na psychologi rozwojowej uczyli do 6 tyg ciąży dziecko nie żywi się tym co matka ale to nie znaczy że można pić na maksa:-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jeżeli będę wiedziałą że jestem w ciąży to ani gramika alko.
Dlatego teraz korzystam !!!! :-):-)
Młoda mama piszesz że długo się już staracie może to przez te wszystkie witaminy i zmiany w żywieniu, takie nagłe zmiany są nie wskazane ciąża to nie chora i staranie się o nią ma być naturalne a nie spina przynajmniej dla Mnie i mojego męża. A jak widzę na ulicy wózki i małe dzieci to wiem że i kiedyś ja się doczekam. Nikomu nie zazdroszczę.
Iwo super super wieści przynosisz czekam na usg !!!! Gratulację
Anula choć na kielicha z nami !!!!!:-D:-D

reklama
Iwo i tak ciotki czekają na zdjęcie Bejbika :)

Anulka oj tam praca, zostań z nami :D

Olusia serce pękało jeszcze bardziej :( ale kiedyś w nasze urodziny będziemy i my tuliły nasze małe skarby :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry