• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Teraz musze w ktorys dzien jechac do tej mojej starej lekarki...odebrac reszte rzeczy bo nie wszystie dokumenty mi wydala nie dala mi kopii jakie badania mi robila...Nic dalej trzeba walczyc zobaczymy co bedzie...Maz mnie chce zabrac do fryzjera i na zakupy zeby mi troche poprawic humor i odstresowac ale nie wiem na razie na to nie mam weny...
Asia daj no jakas fotke ze Slowacji bo planujey sie w wakacje wybrac? Warto???

Mloda.Mama no a czemu lekarz nie zlecil tobie HSG skoro nie wychodzi wam?

Nie wiem, zapytam się na wizycie, za tydzień w środę się wybieram. Ale dobrze, że ten mi w ogóle coś zlecił, bo wcześniej byłam u takiego (tylko jeden raz), to tylko ze mną rozmawiał i na tym polegało jego badanie. A ja mu mówię, że chcemy się starać z mężem i chcę wiedzieć czy ze mną wszystko dobrze, że skierowanie na jakieś wyniki itd, a on do mnie "jak chce się pani starać to niech się pani stara i zobaczymy jak będzie". Raz tylko u niego byłam.

Aschlee piekne tatry od slowackiej strony. Tylko latem to nudno chyba. Tam sie nic nie dzieje. Chyba ze w innym rejonie. Ale zima polecam.

Załączniki

• 1394565596042.jpg
    1394565596042.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Asia Sz :-) my byliśmy w lipcu i uwierz mi wycieczkę na Chopok wspominam do dziś ale widoki z samej góry niesamowite :-) mąż zostawił okulary na szczycie żebyśmy jeszcze tam wrócili:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry