• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mligocka teraz był mój drugi cykl po poronieniu, pierwsza @ dostałam po bodajrze 6 tyg, potem druga też mi się spóźniała i robiłam test i był negatywny, nie licze poronienia jako@

Tylko 2 dni ????? Szooookkkkk. Ze tak szybko. A gdzie robiliscie? Bo zwykla morfologia trwa tydzien.

Monarti to musicie wrocic ;-)

W Warszawie, nie pamięta czy 130, czy 150 zł płacił, Invmed - coś takiego. Zrobił sobie jak był u rodziny tydzień, bo tak go naszło. On ma różne pomysły. Jak go naszło na bieganie, to pierw musiał sobie cały strój do biegania kupić, potem porządne słuchawki, a potem trwało miesiąc zanim się zmobilizował by zacząć biegać, a jak go naszła ochota to do teraz biega. I z tymi badaniami też się nosił i nosił i gadał ze mną nawet o nich, a i tak zrobił niespodziewanie jak go naszła ochota by zrobić. Tylko musiał być jakiś czas abstynentem seksualnym, 6 dni - tak powiedział przynajmniej :)

Młoda mama HSG to zabieg a nie badanie.
Boże pół litra wina już wypiłam a rano mam spotkanie jak ja na nie podaję??:-)

Na czym HSG polega? Wspomnę o tym jak będę na wizycie, bo zabiegu mi żadnego lekarz nie kazał robić, a wy mówicie, że powinnam mieć robiony... ;( zaczynam się zawodzić na ginekologach coraz bardziej ;(

A teraz chwilę nie będę odpisywała bo tego maila szukam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry