• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mloda mama to badanie przez pochwe gdzie zakladany jest wziernik i potem podawany kontrast i lekarz oglada na monitorze jak ten kontrast sie zachowuje i robia zdjecia.. jak masz jakies zrosty to moze przetkac ale wtedy moze troche bolec... .

Mloda.Mama a może podejrzewa ze wiesz jego syn może nie jest jego? z ta jego była się normalnie rozstali?

Mały jest identyczny jak on... nie wyparłby się. Jak ja go poznałam to formalnie byli jeszcze małżeństwem, ale nie mieszkali razem, rozwód się tylko przeciągał u nich strasznie... I pierwszy rok to była tragedia, ludzie którzy kiedyś się kochali a nagle skakali sobie do oczu, największe brudy wyciągali, masakra jedna wielka, ale w końcu jakoś się to unormowało, tyle, że on nie chce jej oglądać, więc jak mały był młodszy to ja go prowadzałam na widzenia, ja go odbierałam itd, a teraz już sam chodzi do mamy, ona tylko podjeżdża ulice dalej. No i jak są urodziny Młodego to też taka dramato-komedia, bo w tamtym roku były wyprawiane u męża rodziców to my byliśmy tam pierwsi, podczas tortu też byliśmy i to już weszła była mojego męża z partnerem, pół godziny się znieśli, potem my wyszliśmy - czyli tak po pół imprezy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry