• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kasik- to faktycznie masz ,powody, ku piciu, :laugh2: Powody, przez duże P:-D
W takim razie pij maleńka:rofl2:!! A jakżeś z Las Vegas to tym bardziej pij!:laugh2:
Młoda mama- ja jako jedyna jestem ze wsi, nie to co moje forumowe koleżanki, jakże światowe:laugh2:;-)

Ostatnia edycja:
tak hazardu i rozpusty :):)

młoda mama a to ile wy sie staracie juz?? bo chyba mi umknęło.. lekarz ci nieczego nie przepisywał,?? albo chociaż monitoring niech ci zrobi i masz prawidłową owulacje..

ja z Los Angeles, you know bejb :D

ale pędzicie, na chwilę odejść od kompa to już piszą jak szalone :P

Aschlee ja mam fb poblokowanego dla nieznajomych, zapraszam i przyjmuję osoby bardzo rozważnie, a przynajmniej staram się, przydałoby się żebyś teraz wpadła na fb.... :)

U mnie jest w miescie taka jedna ulica co wyglada na Las Vegas neony, hazard, masa barow czy jak to tam nazwac zeby nikogo nie urazic...ale tam lepiej nie chodzic samemu szczegolnie wieczorami bo mozna niezle zarobic ...Maz dzisiaj wyslal wypowiedzenie z mieszkania bedziemy sie przenosic w koncu czerwca w koncu

reklama
To pozdrawiam tą Sodomę i Gomorę - hazard i rozpustę :)

Dobranoc wszystkim, do... jutra, albo pojutrza, jak czas pozwoli. Liczę na to, że któreś z was się uda, bo tak naprawdę każde wasze dwie kreski to nadzieja na to że i reszcie się poszczęści. - Takim pozytywnym myśleniem się żegnam na dziś :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry