reklama

Staraczki 2014 :)

Ja mojego chyba też namówie na wiesiołka. Bo jak poczytałam to on ogólnie korzystnie wpływa na różne rzeczy, więc napewno mu nie zaszkodzi :) My też nie palimy i nigdy nie paliliśmy. No ale winka czy piwka to lubimy się razem napić...oczywiście z umiarem.

reklama
Dziewczyny ja chyba zwariuje z tymi lekarzami grrr robilam dzis wyniki z prolaktyny i co i mam wynik ponizej minimum. Norma u mnie w lab to min4,8 ng/ml a max 23,3, a ja mam 3,5. A wizyte mam dopiero w połowie kwietnia. I co ja mam teraz robić brać dalej czy przerwać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolinka- ja wiem i pamiętam, ze dwójka Twoich dzieci nie jest dziecmi R. Napisałam Tobie tak ogolnie o tym kolejnym dzieciątku. Bo chyba skoro jesteście razem z R, to i dzieci z Twojego poprzedniego związku sa tez ważne dla R. i traktujecie je jako Wasze. Może się myle.

Motylkowa- widać w linku z USG charakterystyczne ulozenie i układ stop dla stóp końsko- szpotawych. Ale na pewno będzie dobrze, tym bardziej,ze już na tym etapie jest to wykryte i będzie zaraz po urodzeniu usprawniane! Jak Ty się czujesz Kochana?

Ostatnia edycja:
Anula dziekuje ze pytasz , średnio tak szczerze mówiac . non stop w toalecie sprawdzam.. mam problem z dostaniem sie do jakiegokolwiek ginekologa , mój do konca miesiaca na urlopie a i tak pierwszy wolny termin to 5 maj czy jakos tak.. jutro mam isc do innej sie zapytac czy mnie przyjmie.. a jak nie to jade do miejscowosci obok prywatnie..oszalec mozna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry