• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ania Beata - przykro mi, ale może skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem?

Dziewczyny a propos pieniędzy na dziecko... Ja też nie zgadzam się z opinią, że jak Bóg dał dziecko to i da na dziecko...
Wiadomo, stała praca to podstawa. Z drugiej strony to ciągłe odkładanie też nie jest za dobre, bo nigdy nie będzie odpowiedniego momentu. Także ja Karolina radzę również poszukanie pracy, jakiejkolwiek i zaczęcie staranek :)

reklama
Ja nie powiedziałam że my nie mamy środków na utrzymanie dziecka tylko R woli się zdecydować na nie po spłacie kredytu na mieszkanie czyli w styczniu..
Zresztą nie wiem czy zgodzą się ze mną dziewczyny które poroniły że marzenie o tym żeby być znów w ciąży jest bardzo silne

Dziewczyny uda się uda :-) mój mąż też brał
Wieśka i folik i magnez :-) a co ;-) no i zero alkoholu i plus jest ten że nie palimy papierosów :-) więc kobietki do dzieła

Motylkowa - super wiadomości warto walczyć i konsultować się zawsze z kilkoma lekarzami:-)

reklama
Dziewczyny macie calkowita racje dziekuje za wsparcie:tak: strasznie sie za Wami stesknilam.
Ania Beata strasznie mi przykro ale badz dobrej mysli moze akurat wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciuki:tak:

Ja wlasnie zamierzam nabyc wieska ale niestety u mnie z tym mega wielki problem...no ale moze jeszcze cos wynajde:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry