reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylkowa tak jak Anula mowi będzie wszystko ok ;* przeciez czujesz sie dobrze. Nie ma sue co martwić :-). Ana lekarza nie wiem czy nie za szybko ale idz Słońce moze Cie uspokoi.

Ewelinko musze iść na zwolnienie bo ja wykonuje ciezka prace.. i jak lekarz mi gadał ostatnim razem jak zajde w ciaze od razu po zwolnienie.. chciałam popracowac do konca marca ale chyba nie dam rady..

A no to pewnie Kochana idz idz. Oby lekarz juz cos widział bo mojej znajomej gin kiedyś nie chciał dac zwolnienia poki nie widzial zarodka. Chyba ze Twoj gin będzie bardziej wyrozumiały :-)

Motylek - idź do lekarza, nawet prywatnie. Ja dziś byłam prywatnie, ale jestem już o wiele spokojniejsza. Mimo że wiem, co się dzieje, mimo że wiadomości nie były pomyślne, to przynajmniej wiem, na czym stoję i się nie stresuję tak jak wczoraj. Tobie oczywiście życzę samych pozytywnych newsów i trzymam za Ciebie kicukersy! :)

Motylek- jeśli chcesz koniecznie już na zwolnienie a wizyta u gina jest odległa, to możesz isc do rodzinnego lekarza. On moze wypisac Ci zwolnienie do czasu wizyty u gina.

reklama
Ten lekarz do którego chodziłam a jest na urlopie jest przecudny i przewspaniały ufam mu bezgranicznie.. ale sek w tym ze na urlopie.. w sumie nawet nie wiem czy sie martwie , czy sie boje , niewiem.. trwam w zawieszeniu i obojetnosci..

Anula dla mnie to nie jest konieczne ale boję sie ze strace maluszka.. nie dosc ze w pracy dzwigam to mam jeszcze kontakt z surowym miesem..

w sumie juz sama nie wiem.. tako nie wiem i juz..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry