reklama

Staraczki 2014 :)

MotylkowaOna - tak jak pisały dziewczyny . Tutaj nie am co sie załamywac trzeba działać póki dziecko małe. Bo potem i gipsie ciezko i rehabilitowac gorzej a z takim małym można wszystko zrobić

Ania_Beata; - przykro mi. Pewnie masz doczynienia z ciążą biochemiczna . WIdoczna w Becie ale za mała zeby zobaczyc na usg. Powtórz bęte. Jak przyrost będzie malutki lub spadnie .Niestety trzeba czekać na @. U mnie przyszła po 5 dniach od spadku.:-(Tulam

Aschlee25
- my staraliśmy się po 3 pełnych cyklach od porodu. Czyli po 4@.Wykorzystaj ten czas na odpoczynek psychiczny i fizyczny:-)

Uff w koncu musiałam .Dzis cały dzien w biegu. Najpierw z Pola u lekarza, w biegu praca, potem ja lekarz i pół Warszawy za lekami zjechałam i potem znowu w biegu praca, dom.... padam na pyszczek:sorry:
A u mnie pęcherzyk ok. 14 (i drugi troche mniejszy) - 4-5 dni do owulacji, czyli na styk przed wyjazdem męża, wiec zdecydowalismy sięna menupur na wzrost pęcherzyków, żeby trochę to wszystko przyspieszyć. Teraz wizyta w środę

Ostatnia edycja:
reklama
chwila w zabawie w kurę domową :) sypialnia już "wymieniona" świeża i pachnąca :) zaraz się biorę za kuchnię bo nam się w weekend nie chciało zmywać i wszystko do zmywary ładowaliśmy :P

Gośka to trochę mnie uspokoiłaś :) przez pierwsze miesiące to pewnie oka nie zmrużę :P ech zobaczymy "w praniu"

Iwo ja jestem zielona z opieki nad dziećmi, więc przyda mi się szkolenie z przewijania itd. Tak Teściowa to skarb, jest najlepszym pediatrą w mieście [nie tylko moja opinia ;) ], ciągle się szkoli, jeździ na konferencje itd ma podejście do dzieci, nie jednego malucha moich znajomych wyciągnęła na prostą :)

KasikZ zdrowia dla Poli :)

Maluś to jeśli w play jest taka możliwość to może i w orange, ale jest też możliwość zablokowania numeru żeby nie mógł się z Tobą łączyć

Motylku Siostra Mu nie odpisała jak siedzieliśmy w pracy, więc jutro go ścignę, u nich to było tak: dziecko się urodziło okazało się że ma tą wadę, odszukali tego lekarza, przyjął ich jakoś bardzo szybko, dzieciaczkowi włożyli nóżki do gipsu po chyba miesiącu miał zabieg podskórnego nacinania ścięgien a teraz chodzi w bucikach specjalnych i będzie musiał w nich podobno chodzić przez kilka lat, a młody urodził się jakoś w listopadzie.

Ania Beataprzykro mi :( będziesz robiła jeszcze betę?
nie miej mi tego za złe, ale byłam w takiej sytuacji i pisałam na forum [innym] i nikt mi nie powiedział, dopiero po fakcie, żeby sobie nie robić wielkich nadziei przy takiej niskiej becie w dniu lub po spodziewanej @, a ja nieświadoma nakręciłam się a późnej przyszłobolesne rozczarowanie. Z całego serca życzę Ci żeby to był błąd labu/ wczesna ciąża, ale jest też duże prawdopodobieństwo że gin się nie pomyliła w diagnozie...
ja po becie która wykazała całe 0 czyli całkowity spadek, czekałam chyba z tydzień na krwawienie, miałam co dwa dni usg i nic nie było widać, lekarz sobie żartował że ciąża nam się gdzieś zgubiła, pewnie się wchłonęła
haha do Facetów to czasem dociera z opóźnieniem :P

Karolina &&&&&& za pracę :)

Motylku będzie dobrze, musi być :) a z lekarzem to jakaś paranoja :/
idź po zwolnienie, nie ma co ryzykować z dźwiganiem

Piszę tą odpowiedź od 2h chyba :P
G pomógł mi pity rozliczyć, jutro jadę złożyć, dla mnie to czarna magia...

a jutro koncert KULT UNPLUGGED ach jakze się cieszę :D
Aschlee życzę Ci szybkiego zafasolkowania i donoszenia :*

Witam dziewczyny,
Chciałabym przyłączyć się do Waszego wątku. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie ?
Mam na imię Ania mam 24 lata. Postanowiliśmy z moim że czas najwyższy zacząć starać się o naszą Niunie, Pierwsza próba za nami. Niestety nie udana. Testy negatywne ale ja miałam cichą nadzięje że może jednak. Poszłam na bete ale niestety >1. A okres spóźnił mi się 7 dni. Ale trudno. Teraz już jestem w trakcie miesiączki, testy owulacyjne zakupione więc czekamy :)

Pozdrawiam, Ania.

I ja witam;)
Dzis kolejny bieg na czas;) a jeszcze Pola w domu...
Anulka witam;) Zycze owocnych staranek. Przyjmuje sie ze zdrowy mezszczyna i kobieta w ciagu roku udaje im sie "zajsc w ciaze". Powodzenia;)

Hej dziewczyny - przepraszam że mnie mało ale nastrój do bani.

Mam pytanie o hsg. Czy w tym badaniu można sprawdzić ukrwienie macicy czy to tylko badanie drożnosci?

hej dziewczyny :tak:

chciałam odespać weekend i męczący pon, ale się nie da :-(nie dość, że od kilku dni zaś same koszmary mi się śnią to jeszcze w sklepie na dole si e trzaskają i w garażach pod sklepem już gruchę z cementem odpalili i wiercą :wściekła/y:

Anulka witaj :tak:trzymam kciuki za ten cykl :tak:

ja wczoraj jeszcze czułam ból jajnika czyżby drugie jajeczko pękło :szok: ciekawa jestem teraz jak mam liczyć miesiączkę :baffled:

reklama
Hej ;-)
witam Cię Anulka90 i życzę szybkich dwóch kreseczek na ciążowym :-)

Dziś rano znów postanowiłam zrobić test ovu w celu sprawdzenia... fakt faktem że wczorajszy robiłam po 13 a dzisiejszy po 8 więc to może chyba mieć jakieś znaczenia ale wyniki są bardzo zbliżone... Czy sa one prawidłowe? Czy coś nie tak? czy test ovu dwa dni z rzędu może być pozytywny ?
dodaje zdjęcie - test u góry - wczorajszy, na dole-dzisiejszy 20140318_083221.jpgProsze o pomoc w interpretacji

Ja zaraz lecę na wezwanie z urzędu pracy, obiad z wczoraj więc wszystko gotowe życze Wam miłego dnia ;****

Załączniki

• 20140318_083221.jpg
    20140318_083221.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 61

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry