reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka :) podejrzewam , że ten wyżej wczorajszy był pozytywny:) dzisiaj już słabsza kreska- ale działajcie nadal:) na pewno nie zaszkodzi:) :-):-)wysyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

reklama
Ewelinka - zdecydowanie wczorajszy (czyli owolka 24-36h po tym zrobionym wczoraj, ale tez mocniejszy pik może był jeszcze przed zrobieniem testu) wczoraj robiłaś test o której? bo owulka patrząc na wykres mogła być dziś w nocy

Iwo - a piszesz a poro koleżanki? dziś ma kolejne USG?

Witam :*

Blair, dzięki :* Wczoraj myślałam o tej blokadzie numeru. Ale również tysiąc myśli mam w głowie. Wczoraj koleżanka z forum zmarła i jakoś pisanie mi się nie klei. Wchodzę i nie wiem co mam pisać. Co do pitu, to ja już dawno mam pieniążki na koncie :P

Ewelinka, &&&&&& za ten cykl :*

Dzisiaj moja mama przyjeżdża i jakoś mnie to nie cieszy. Jakoś nie mam za bardzo ochoty rozmawiać, ale blisko mnie ma lekarza więc nie będę świnią i nie pogonie jej do domu, gdzie i tak ma problemy z chodzeniem. Niech trochę posiedzi. Dobrze, że M dzisiaj do 15-tej w pracy i będziemy mieć czas dla siebie.

iwo <przytul>:( Przykre co się dzieje, ale Ty musisz być silna i nie smuć się. Wiem, łatwo mi pisać, ale Kochana w ciąży trzeba uważać na siebie :* Wiem co czujesz, bo jak ja byłam z pierwszą córką w ciąży, to za jakiś czas moja siostra zaszła w ciąże. Różnica 2 miesięcy była. Okazało się, że dzieciaczek nie rośnie i serduszko nie bije. Nie wiedziałam wtedy co mam ze sobą zrobić. Przez dłuższy czas do siostry nie przyjeżdżałam, bo bałam się, że jak mnie zobaczy z brzuszkiem, to bardziej się załamie, ale Ona mi powiedziała żebym przyjeżdżała, bo to nie moja wina. Kochana, wiem że ciężko, ale Twojej koleżanki maluszek nie odejdzie na zawsze. On pewnie chce zmienić datę porodu :( Trzymaj się :* Zapomniałam dopisać, że po paru miesiącach (jak już mogli się starać) urodziła się zdrowa córeczka, którą niby lekarz też chciał usunąć ;/ Ale dobrze, że się znalazł taki, który poczekał. Mała ma teraz 3 latka i mają jeszcze roczną córeczkę. &&&&&& za Twoją koleżankę :*

Ostatnia edycja:
goska test wczoraj robiłam 13.30 myślisz ze w nocy moglo być owu?

Malus nie dziekuje żeby nie zapeszyc ;-) wlasnie widziałam informacje... to smutne ze tak młode osoby odchodzą ;-(

Monarti działamy dalej działamy... ;-) a ovufriend kiedy powinien mi wyznaczyć datę owu ?
Nie wiem czy moja temp nie jest dziwna bo strasznie się waha...
a Ty jak się czujesz?

Tak Ovufriend powinno CI wyznaczyć za jakieś -3-4 dni po wzroście temp. owulację:) najważniejsze, żebyś obserwowała siebie, wysokość, miękkość szyjki oraz śluz, test masz pozytywny ze wczoraj:) więc działaj:) kochana trzymam kciuki

A dziękuję czuję się w miarę dobrze,mdłości powoli ustępują:) ciągle mam ochotę na kwaśne:D i jutro mam wizyte więc trzymajcie kciuki mocno mocno :)

Ewelinka - no ja bym stawiała tak (patrząc na testy i temp.) że ten mocny pik na teście był jeszcze przed 13.30 wczoraj, a patrząc na wykres to owolka. już była (skok temp. dziś).
....żołnierzyki dostarczone wiec teraz niech się dzieje wola nieba ;-) na pryma aprilis za testujesz to się okaże co niebo uzgodniło

reklama
Cześć dziewczynki:-)
stęskniłam się za wami:tak:
Ewelinka testów owu nie powinno się robić rano bo wtedy jest największe stężenie LH i zawsze wychodzi lepiej niż o innej porze. Mi lekarka mówiła że najlepiej robic wieczorem wtedy są najwiarygodniejsze;-)
Ovu w ostatnim cyklu wyznaczył mi ovu po ovu ;-)
Maluś znów ta żmija Was meczy to może zdeptamy jednak gada?? ;-)
Monarti &&&&&&&&&& aby było wszystko dobrze no i czekamy na USG fasolinka:-)
Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry