reklama

Staraczki 2014 :)

Witam, czytam was od kilku dni i dziś postanowiłam się przyłączyć :-)
Będę nowa razem z Anulką 90
Staram się o trzecią pociechę,niestety w zeszłym miesiącu przeszłam ciąże biochemiczną,ale się nie poddaje i staramy się nadal jako,że ma.już dwóch synów traktuje to zdarzenie jako "tak się czasami dzieje" mam nadzieję że się to nie powtórzy i niebawem zobacze 2 kreski na stałe.
Za wszystkie staraczki trzymam &&&&

reklama
Goska na prima aprilis moze chyba byc za wczesnie na test ale moglby to byc prezent dwoch kresek na Wielkanoc i maluch no boze narodzenie. Nie pogniewalabym sie :-) ale tak jak mowisz wszystko w rekach góry. Ja wojownikow dostarczylam teraz niech walcza :-) kto pierwszy ten lepszy :p

kasiu my za Tobą również sie stesknilysmy ;**

Anulka90, bada witajcie ;)

bada, powodzenia :) i współczuje straty <przytul> U mnie 28.03 minie 3 miesiące od poronienia.

Kasik, glany trzeba ubrać, albo coś cięższego, bo ten robal (moja teściowa) ma grubą skorupę.

Malusiolka - trafiłaś w sedno! Dokładnie tak samo się czuje :(

Gosia - to raczej tylko formalnośc bo beta jej spada

A dopplerem można zmierzyć ukrwienie macicy? Skoro hsg nie bardzo?

bada m., Anulka90 - witajcie w gronie staraczek. Życzę szybkiego zafasolkowania.
Ewelinka - jeden dodatkowy dzień serduszkowania, nawet po owulce, nikomu krzywdy nie zrobi, działaj!
Blair - ja się na nic nie gniewam. Kochana, no co Ty! Dziękuję, że to, co piszesz jest szczere. Mi tu od razu dziewczyny pisały, że może być różnie i nie należy tak od razu się nastawiać. I za to jestem przeogromnie wdzięczna. To nasza pierwsza taka sytuacja, ja dotychczas myślałam, że jak test pokazuje dwie kreski, to ciąża na mur beton. Tak samo myślał i małżon mój, który w przypływie emocji do rodziców swoich zadzwonił głosić radosną nowinę. Nie wiem... niech to teraz sam odkręca. Już mi o wiele lepiej niż w niedzielę. Oswoiłam się z tą myślą, mąż spędza ze mną dużo czasu, żebym nie myślała tylko o jednym. Wierzę w to, że kiedyś się uda. My jesteśmy dopiero na początku tej całej medycznej drogi, mamy jeszcze energię i nadzieję. Dzięki kochana za słowa otuchy. :)

Miłego dnia wszystkim.

No właśnie dziewczyny jak to jest z tymi testami? Czy one tak rzeczywiście wyznaczają dokładnie dzień ? u nas jest taki problem że mój pracuje od 7 do 18 ja znowu od 13-21 więc widzimy sie tylko w nocy. Czy to jest tak że jak pokaże test tą drugą kreseczkę to trzeba próbować w tym samym dniu czy jest "margines" np. 2 dni?

Ania.beata pewnie ze działamy. Jeszcze kilka dni na pewno podzialamy :p a co :-) ciekawe jak to jest ze pierw beta ci urosla a teraz testy owu pokazuka owu. Zagmatwane to wszystko. ..

Nie, nie - Ewelinka - teraz mi nie pokazują owu. Źle zrozumiałaś. Mówię tak ogólnie, że wtedy kiedy je robię, to tak pokazują, żeby odpowiedzieć na pytanie Anulki. Zawsze, gdy robię test owu i pokażą się dwie kreski, to znaczy, że owulacja wystąpi w ciągu 24-32 godzin. Ale teraz to mi najpewniej wystąpi @, a nie owu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry