reklama

Staraczki 2014 :)

mi test pokazał w Niedziele pozytyw:) z rana:P tzn koło 10, więc męża zmaltretowałam 3 razy tego dnia i efekt jest:D następnego już nie mogłam bo wyjechał:P i się martwiłam, że za mało działałam a jednak wojowniki zrobiły swoje:P

zawsze jak ktoś pyta jak nam się tak szybko udało, mówię nogi na barki mężczyzny tyłeczek do góry i po trochę poczekać:P ale zbereźna się zrobiłam:P

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny testy to wcale nie tak pewna metoda. Ja używałam ich przez rok i w końcu trafilam do lekarza ktory powiedział że w większości przypadkow one sie niesprawdzaja. To jakby ściągnąć sobie na telefon aplikacje "moj kalendarzyk tak samo nie pewne" najlepiej obserwować swój organizm, brzuch i czasami przy pekaniu pęcherzyka to czuc w podbrzuszu i wredy tez nie jest za późno. Można również wybrać sie do lekarza np. w 10 dniu cyklu zrobi domaciczne usg powie ile pecherzykow, jakie wymiary i za ile najlepiej sie starać. Oni wiedzą jaki mniej więcej jest przyrost pecherzyka na dzień.

Monarti, a co tam, można i sobie poswawolić od czasu do czasu. :) Co do testów owu, to ja je robiłam, ale przyznam też, że zawsze dokucza mi przed owu mocniejszy ból, nauczyłam się też rozpoznawać śluz. Testy nie są dla mnie jedynym wyznacznikiem, a raczej potwierdzeniem. Trzymam kciuki za wszystkie plemniczki-wojowniczki. :)

Witajcie z rana.Ja dzisiaj musze pozalatwiac kilka rzeczy ale mam nadzieje ze dlugo mi to wszystko nie zajmie.U mnie dzisiaj brzydko i deszczowo wcale sie na dwor nie chce wychodzic.
Witam nowe staraczki.

2-Milego-Dnia-2580.gif

Załączniki

• 2-Milego-Dnia-2580.gif
    2-Milego-Dnia-2580.gif
    19,7 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Hej:) ja tez robie testy ale jakos nie ma efektow. Bo jak mam pozytyw to tego samego wieczora dzialamy. I tez wydawalo mi sie ze czuje bol w podbrzuszu ostatnio. Jaka jest wiec recepta na trafienie w idealny moment? Chyba szczescie... ?

reklama
Dziewczyny, tak się zastanawiam... czy warto skorzystać może za jakiś czas z usług kliniki leczenia niepłodności... macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Jesteście pod opieką waszego gina czy ktoś korzysta z takich klinik?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry