reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kurcze post mi sie skasowal.., ja jade do domu z pracy. Wszyscy chodza tacy ze im sie nic nie chce... to wina pogody czy przesilenia... Wiecie co tak czytam wiele stronek i wiele dziewczyn pisze ze recepta to odpuszczenie i zajecie sie czyms. Tak jak pisze Ashlee- sport, przyjemnosci... Na klinike przyjdzie jeszcze czas. A nie ma takich na nfz tylko prywayne wszystkie?

Karolina - trzymam kciuki za pierwszy dzień w nowej pracy.
Jussastar - pewnie najlepsza metoda to taka, żeby do wszystkiego podchodzić bez spinki. Kiedyś ktoś mi powiedział, że ciąża zaczyna się w głowie. :)

Asia mnie sie rudy bardzo podoba ale jakos nie odwazylam sie jeszcze...ale kto wie moze nastepnym razem;-)
Myslalam podczas farbowania ze bedzie brazowy kolor bo tak wygladala farba ale jak mi juz ja zmyla i zobaczylam sie w lustrze to nie wiedzialam za bardzo co powiedziec...jakos nie lubie bardzo duzych zmian juz kiedys farbowalam na czerwien ale nie taka jasna.

Cześć Kobitki.
Ja już w domku po pracy, po obiadku. Czekam na mojego aż wróci z pracy i mamy jechać na jakieś zakupy, bo przypomniało mu się ze w czwartek jedzie na delegacje i przydałaby mu sie nowa koszula i może spodnie no i ciekawe co jeszcze, normalnie jak baba ;-)

Karolina gratuluje pracy. Super, że się udało. To w kwiaciarni-dobrze zapamiętałam? A masz już jakieś "doświadczenie" z kwiatami, czy idziesz tak na żywioł?

Ewelinka mi ovufriend ostatnio też wyznaczył owu w dniu testu, ale akurat w tych dniach byłam u gina i sie okazało, że owu miałam 2 dni pózniej, więc nie przestawajcie sie starać.

Monarti ja w pierwszą ciąże też zaszłam z "nogami w gorze", ale nie wierze, żeby to miało jakieś znaczenie.

A wy dziewczyny wierzycie w to? Stosujecie jakieś metody po przytulankach, żeby zatrzymać jak najwięcej żołnierzyków?

I ja również dołaczam do rudo-czerwonych ;-) Kiedyś też miałam taki kolor, ehh ale kiedy to było chyba w liceum.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry