reklama

Staraczki 2014 :)

Macie racje inaczej :)
Ale mam wrażenie apropo objawów skoro o tym mowa to mnie te śledzie moje zdradziły. Któregoś dnia w sklepie zobaczyłam śledzie na półce i zanim się zdecydowałam które wziąc to stałam w kałuży śliny :) i kolejnego dnia to samo :))

Gosia jestem tak zajarana, że nie mam słow na to. Nie wiem jeszcze co czuje nawet. Radość, zaskoczenie, wszystko na raz chyba :)

reklama
Czesc dziewczyn! wrocilam z wakacji i na BB! gotowa do staran i kibicowania. w staraniach pomaga mi tym razem czytanie Grey'a ;-)

AsiaSzw co ja widze! po cichutku gratuluje i czekam na bete!

nie mialam okazji doczytac co u reszty, ale postaram sie byc teraz w miare na biezaco.

Teraz co mam jesc na przeziebienie, jestem zagilona na maxa boli mnie glowa i mega fatalnie sie czuje. herbata z cytryna juz zrobiona. A wiecie moze czy moge sok z czarnego bzu?? bo mam i on ma duzo vitC ale nie wiem czy moge

Gosia beka z tym Listopadem :) Fajnie bo w Grudniu tłum się szykuje :))
Anulka tez z góralem przyjedzie, a blair może z rybakiem z nad morza :)

Ostatnia edycja:
Asiu myślę że taki sok nie zaszkodzi:-) mi ostatnio polozna dała próbkę prenatal grip care na przeziębienie można brać w ciąży ;-) ale najpierw próbuj domowe sposoby :-) rany ale się cieszę i trzymam mocno kciuki:-) widzisz nasze południowe górskie klimaty służą płodności :-) ja mam blisko do Bieszczad ;-)

Kochana kombinuj dziewczyno, kombinuj ;-) zobaczysz Ewelinko wkrótce też będziemy się z Tobą cieszyć z dwóch kresek :-)łap fluidki:-) :-) ~~~~
;)

Ostatnia edycja:
Dominika_89 - kredyty to masakra ale małam na myśli, że Ty masz jeszcze czas jeżeli patrząc na nick to u Ciebie 25 wiosen? Bo my to już nam nic nie patrzymy, wiek goni, nic nam nie straszne się zrobiło. Nawet jakby tylko M miał na naszą trujkę pracować. Jakiś czas co najwyżej na OPS będzie trzeba pojechać. Dzidzi ważniejsze.

Asiu leż ile wlezie a tu masz stronkę: https://www.google.pl/url?sa=t&rct=...LNbepVfolXqMqlA0oLTLbZQ&bvm=bv.62922401,d.ZGU, zobacz sobie, może akurat

Właśnie robię tortillę, wyskakuję do kuchni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry