• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

mam bladziocha choć na zdjęciu słabo wyszedł :-( 1395625854734.jpg robiłam test po 3, ale chodziłam sikać o 24, więc może dlatego... na żywo lepiej wyglądał :tak: zrobiłam zdjęcie żeby nie mówić rano, że mi się przyśniło :tak: mąż się zapytał kiedy idę na betę, może dziś będę spokojniejsza.... co myślicie?

ja źle spałam w nocy przez test i dopiero wstałam patrzę a tu 9 :szok:

Asia
trzymam &&& za kolejny cykl ;*

mantra witaj :tak:

dzięki dziewczyny za tak wielkie kciuki i wsparcie, kochane jesteście ;*

Załączniki

• 1395625854734.jpg
    1395625854734.jpg
    4,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Asiu rozmowa jakoś sama wyszła śmialiśmy się z tego że Mu zaręczyny nie wyszły w sylwestra [przez gości] no to mówię Mu że miał od sylwka tyle czasu, On na to że co z tego jak nie miał czasu przez pracę żeby coś zaplanować :D rozmawialiśmy że chcemy się pobrać w przyszłym roku, że może w czerwcu, że jak będzie dziecko wcześniej to weźmiemy cywilny. G chce się wymigać z nauk przedmałżeńskich i iść do ślubu jako niewierzący, ale chcę Go przekonać żeby tego nie robił, zwłaszcza że jeszcze kilka lat temu chodziliśmy do Kościoła razem...
a i że On chce ślubu ale słabo Mu się robi na myśl o załatwianiu wszystkiego, to powiedziałam że ja chętnie część sama zrobię [po studiach chciałam otworzyć firmę planującą śluby :) ] ale z Jego akceptacją. No i zgodziliśmy się w temacie że wolimy zaprosić wiecej znajomych niż rodziny :P

Mychunia no pięknie! Gratulacje! :D

dziewczyny dzięki, ale póki nie zobaczę przyrastającej prawidłowo bety i kropeczki na usg z serduszkiem nie uwierzę... wtedy też były testy, plamienia i było poronienie... teraz na razie na szczęście żadnych plamień nie ma :tak:

beta będzie jutro do odbioru chyba, że namówię babkę na tel wieczorem.... pojadę na nią po 13 żeby mąż mnie po pracy zgarnął z miasta :-D

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)

Mychunia, widać widać :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Brrr, koty są super, ja mam dwa :) właśnie leżą przede mną i walczą ze sobą. Mi prawie nic nie zniszczyły, jeden upodobał sobie kwiatka i firankę i to tyle. Ja mam dwa dachowce, takie uratowane przeze mnie, ta pierwsza ledwo co przeżyła, znaleziona u nas na parkingu w pracy na legnickiej pod samochodem :) Są strasznie wdzięczne i kochane. Nie myślałaś żeby wziąć jakiegoś malutkiego kotka np z fundacji? Tam jest ich pełno....

a to moje przylepy WP_20140104_002.jpg

Załączniki

• WP_20140104_002.jpg
    WP_20140104_002.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 53
szczerze to boję się, że beta będzie taka jak u Asi, a test był wadliwy :-(nic nie poradzę na to, że się boję...

goska no właśnie nie wiem, bo 13 marca byłam u lekarza i mi mówiła, ze w jednym jajniku już po owulce, ale w drugim jajeczko zaraz będzie pękać :szok:

reklama
Mychunia - ładna CI wyszła kreska i to tylko po 3 godz. gromadzenia płynu, jak się boisz bety to może zrób jeszcze jeden test po 4-5 godz. nie sikania i potem dopiero na bete (ja cień maiłam w sobotę, bladziocha w poniedziałek a na bete poszłam w czwartek i 825 było)

aaa może bliźniaki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry