Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspaniale! :-) Wizytą się nie martw, lekarz znajdzie najlepszy dla Ciebie i Twojej fasolki sposób leczenia i będzie dobrzeWyniki odebrane tsh 0.20 nadal mało ale ft 3 i ft 4 w normie:-)ale wizyta u endo mnie czeka

Mój były mąż też palił paczkę dziennie.. Ja bym radziła CIę zmotywować do rzucenia :-) CHyba chęć bycia ojcem zdrowego maluszka jest ważniejsza niż palenie, myślę, że da radędziewczyny, ja tak z innej beczki ;-) jaki wpływ na zajście w ciążę może mieć palenie papierosów; ja nie palę, ale niestety mój mąż pali (myślę że około paczki fajek dziennie); czy wpłynąć na niego, żeby ograniczył, bo przecież nie rzuci z dnia na dzień, czy na razie dać mu spokój :-) czy Wy/Wasi partnerzy palicie ???
Oooo dzięi kochana. Faktycznie, zaszkodzić to nie zaszkodzi..:-) W takim razie zacznę łykać;-)wróciłam już, wyniki koło 20, jak stamtąd wyszłam to stres ze mnie zszedł
Agniesiak zacznij już łykać, mój gin mówił żeby zacząć już ok 3m-ce przed starankami, zaszkodzić nie zaszkodzi a może tylko pomóc![]()

Kociowa myślę że warto zrezygnować :-) papierosy zabijają plemniki niestety :-( mój mąż nie pali, uprawia sport ja też nie palę od razu nam się udało 3 lata temu a teraz 2 cykl myślę że warto się poświęcić :-) i na zdrowie mu to wyjdzie:-) uwierz mi wiem co mówię bo byłam nałogówym palaczem i 5 lat temu oboje rzucilisny :-)
i dla naszego dobra oczywiście, bo wiadomo - truje nie tylko siebie, ale również mnie :-(