reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny zadzwoniłam jeszcze do tego labolatorium. Pani powiedziała mi, ze licza skonczone tygodnie ciazy wiec mam patrzec na 4 tydz. Powiedziala mi ze beta jest troche mała ale w porządku. I zaczela sie pytac czy robilam jakies testy z apteki i wymyslilysmy ze skoro 31.03. robilam test o czulosci 25 i wyszedl bladzioch to pewnie bylo niecale 25 czyli 1.04 powinno byc ok 50 2.04 -100 a dzis ok 200 a ja mam 155
W sobote ide powtórzyc bete. Odwołałam wyjazd do rodzicow i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze

Ewelinka- leć po ten test napewno bedzie pozytywny. :tak:

Kraolina - mi bladzochy wychodziły nawet przy 825 a przy 5826 powiedzmy ze była prawie podobna do kontrolnej, może zależy od firmy, ale takie II ciemne równo to nie miałam

a bete możesz spokojnie zrobić nawet w poniedziałek lub wcale, ja robiłam po 6 dniach chyba - a sa kalkulatory gdzie można sprawdzić czy przyrost jest w normie

Dzień dobry w te piękne popołudnie.

ulenka - Duszniki, Stęszew i okolic.

Dziewczyny, plamienia brunatne ustały, został tylko przebarwiony śluz, temperatura skoczyła, cycki twarde aż się świecą od nabrzmienia, przepraszam za określenie ale tak jest. Jest nadzieja, że to było brudzenie związane z inplantacją
Nic sobie nie wmawiam ale po prostu znerwowałam się że już @ przylazła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry