Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie to już za dużo Mligocka pytam bo w labo kosztuje 50 zl a w klinice niepłodności 150. Dlatego zastanawiam się czy to to samo.
A ile i was kosztują takie badania?

no coz wole kupic jej to niz kolejnego misia czy lalke a moze akurat ktorys z instrumentow jeszcze jej podpasi
fajnie duza rodzinka bedzie...ja uwielbiam Dzieci ale na czwork to raczej na pewno bym sie nie odwazyla;-)
wypatrywałam go każdego dnia, a tu nic; wreszcie kupiliśmy testy ciążowe, zrobiłam - ciąży brak; ale jak już nasikałam na test i czekaliśmy na rezultat, to tak naprawdę nie wiedziałam, jakie są moje oczekiwania, jaki wynik będzie "tym właściwym" i pamiętam, że byłam bardzo zawiedziona, że to jednak nie ciąża
chociaż planów ciążowych wtedy nie mieliśmy, oboje byśmy bardzo się cieszyli; pamiętam tylko, że pomyślałam, że jak to ciąża, to że wszyscy będą się z nas śmiali, że nie wiemy, jak się robi żeby dzieci nie było, bo od razu "wpadkę" zaliczyliśmy ;-)a tego samego dnia, co wykonałam test, wieczorem dostałam okres