Ewelinka na truskaweczki zapraszam do mnie bo juz ich calkiem sporo w sklepach
a w lato jak juz beda takie w gruncie to niedaleko mamy taka farme ze jedziesz i zbierasz sobie sam tyle ile potrzebujesz i ceny sa calkiem fajne ...wiec juz sie nie moge doczekac.
Wiecie na co naszedl mnie smak ostatnio kupilam zjadlam dwa razy i sie chyba uzaleznilam tam byl taki delikatny ale gesty twarozek i on byl z dodatkiem zblendowanego mango...no po prostu pysznosci...
a w lato jak juz beda takie w gruncie to niedaleko mamy taka farme ze jedziesz i zbierasz sobie sam tyle ile potrzebujesz i ceny sa calkiem fajne ...wiec juz sie nie moge doczekac.Wiecie na co naszedl mnie smak ostatnio kupilam zjadlam dwa razy i sie chyba uzaleznilam tam byl taki delikatny ale gesty twarozek i on byl z dodatkiem zblendowanego mango...no po prostu pysznosci...
ale mimo wszystko smaczne, zjadlam juz pare razy nie obsypalo mnie wiec uwazam ze nie sa takie zle 
gin mimo ze mlody, ma zupelnie inne podejscie do tematu widac, ze ma pojecie o tym o czym mowi, a pracuje w Rudzie w Szpitalu gdzie ordynatorem jest dr Sodowski, moze obilo Ci sie to nazwisko o uszy - wlasciciel Kliniki Invimed niedaleko mnie.
ale przynajmniej wyszlo ich troche