reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja teraz jak pojde do gin to planuje jej powiedziec zeby dala mi skierowanie na TSH mialam robione jakis czas temu ale chce skontrolowac co i jak no i chcialabym tez zrobic inne hormony....nie wyjde od niej dopoki mi nie da tych skierowan;-):-D
no i ogolnie zawzielam sie jak chodzi o zdrowe odzywianie praktycznie zero fast foodow, zdrowe salatki i ogolnie jedzenie no i sport.Mam nadzieje ze to mojemu organizmowi pomoze dosjc do takiego stanu jaki planuje osiagnac:tak:

Jołasia a mam dwójeczkę Brutus- owczarek niemiecki 12 letni staruszek mieszka na co dzień w kojcu za adoptowaliśmy go od moich rodziców 2 lata temu i Barcelona mieszaniec Spaniela z Posokowcem-6 letni wulkan energii :-) gdyby nie tych dwoje nie wiem czasem jak miała bym się po zbierać do kupy, tyle razy płakałam z bólu i braku sił a Barca razem ze mną, nigdy nie pytała po prostu patrzy w oczy, przytula się tak jak by mówiła " jestem tu dla Ciebie".

Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzenie:
julia0903 - @5.04
Kwiecień:
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04

Maj:
susel - @1.05
karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
kasikz - @5.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU

Jołasia a mam dwójeczkę Brutus- owczarek niemiecki 12 letni staruszek mieszka na co dzień w kojcu za adoptowaliśmy go od moich rodziców 2 lata temu i Barcelona mieszaniec Spaniela z Posokowcem-6 letni wulkan energii :-) gdyby nie tych dwoje nie wiem czasem jak miała bym się po zbierać do kupy, tyle razy płakałam z bólu i braku sił a Barca razem ze mną, nigdy nie pytała po prostu patrzy w oczy, przytula się tak jak by mówiła " jestem tu dla Ciebie".

Domyślam się co masa na myśli, już tyle lat jasteśmy zM razem i tyle przeciwnośći przeszliśmy a psisko zawse z nami. Poznaje smutek, kiedy choroba, kiedy czegoś nie można a kiedy jest potrzebny. Teraz po swojej chorobie jest jeszcze bardziej ufny bo wie że chce tylko jego dobra.
A mój to mieszanka jamnika i posokowca bawarskiego. Miałam też kiedyś cocel spaniela i owczarka więc mogę sie domyślac czego doświadczasz przy tych psiakach.

Motylkowa, a cóż to tak szybko w łuzeczku, tak ciężko dzisiaj?

Gosia, ale Ty szczuplutka jesteś :D Brzusio masz super :D

Karolcia, przeniosłam Ciebie z poczekalni, bo nie wiedziałam na kiedy masz mieć @ :P

asmi, wiem że napisałaś o swoim doświadczeniu :) Podaj mi datę @, którą masz teraz dostać. A jeżeli chodzi o święta, to mam tylko okna umyte, ale i tak muszę poprawić okna balkonowe, bo mi dziewczynki wybrudziły :P Czeka mnie jeszcze pranie dywanu i sprzątanie kurzy, ale to już w następną niedziele zrobię.

Aschlee, zdrowa żywość? A kto zajada się pizzą?:D

Motylku, jak się czujesz? :*

Julia, jak tam Kochana?:*

Malus bardziej Maz i Corka ale nie powiem tez im kawaleczek podkradlam :) no i oczywiscie kalorie potem zaraz spalilam.Jutro za to dla siebie na deser planuje zrobic salatke brokulowa.Maz nie moze na nia patrzec ale co tam czasem trzeba wcisnac cos zdrowego:-D

reklama
oj dziś jakas wymęczona, spałam z dwa razy:sorry2:

Gosia - ło matko 10 tydzień:-D zgrabna jesteś:tak:

Wątpliwości - jak ci idzie opieka nad maluszkiem?

Maluś - u Agniechy wszystko OK, mały był chory i nie mogła zajrzeć

owocnej nocy starczki i fluidki przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry