reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja salceson z jabłkami, kakao i cynamonem. Nie wiem czy mi dzisiaj wyjdzie, bo pierwszy raz robię z brązowym cukrem i mąką pełnoziarnistą.

Twoje ciasto brzmi smakowicie. Jak robisz polewę orzechową?

Zjadlabym ciacho ale robic mi się nie chce :p Taki Len mnie ogarnął ze szok. Leze prawie caly dzień brzuchem do gory ;) zrobilam tylko pranie. Obiad z wczoraj tylko zrobie mizerie bo mam ogromną ochote . Bardziej na ten jogurt z mizeri w sumie z przyprawami :-)

Ciasta brzmią pysznie :-D my dziś kończymy niedzielne wypieki,a do tego smaże pancakesy,od zeszłych wakacji je robię i u mnie w domu wyparły zwykłe naleśniki zupełnie,a każdy je z czym innym -jak to u mnie w domu :tak:

Matik najlepsze życzonka dla Twoich chłopców :happy: STO LAT !!!!! i dla mamusi też bo bez niej by się nie obyło ;-)

reklama
Ja robię te
Moje Wypieki | Pancakes
a masła daje 1/3 kostki,nie trzymam się tych 75g

fajnie tak się przy okazji powymieniać przepisami,ja lubię nowości i nie boję się eksperymentów w kuchni :)

asmi,aschleey doradźcie mi czy robić jakieś badania/hormony po tej ciąży bioch. bo jutro mam okazje,wyjątkowo mam na popołudnie do pracy i do tego będę w 2 dc .Sama już nie wiem co robić,czy traktować to jak mówił lekarz,że tak się zdarza,czy pokłuć się trochę :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry