Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juz jestem robilam dzisiaj znow jedzonko na wieczor;-)
No wiec tak na wizycie powiedzialam wszystkie moje obawy o toxo o chlamydie o syndrom ashermana i wieeele innych obaw. No ale rozwiala praktycznie wszystkie okazalo sie ze czesc badan zrobili mi juz w klinice o czym albo nie wiedzialam albo po tym wszystkim nie docieralo do mnie ze mi mowili.Ona dzisiaj tez porobila badania i USG i wyszlo ze jeszcze mam sprawdzic tylko tarczyce jutro mam badanie i wizyte u endokrynologa...no i za chwile mam dostac @ i.....uwaga...mam zielone swiatlo
Teraz juz poczytalam komentarze na temat lekarki i miala tylko jednego negatywa i chodzilo w nim o to ze robi za duzo badan...ale ja wole zeby robila te badania niz to zaniedbywala
o endometrium nie mowila powiedziala ze jest wszystko w porzadku i moge sie starac jezeli czuje sie na silach a ona dopilnuje zeby ta ciaza skonczyla sie pomyslnie Malus :* co u Ciebie jak humorek