julia to przekaz jej wielkie gratulacje prosze! ale niesamowite ze juz pierwsze dzieci ze staraczek 2013 sie rodza! ale mam teraz wielkie nadzieje ze zlapie jej bociana i moze akurat sie zdziwie i bedzie sukces z tego cyklu i nie bedzie potrzebna IUI czy IVF!

ale tak jak mowisz plan dzialania zdecydowanie pomaga. a Ty zdrowiej kochana!
Mimozama a mozna wiedziec dlaczego masz ten scratching?
jusastar ja tam juz wiele badan przeszla. rok staran bez sukcesu nie wiedzac co i jak to ja bym na bank nie wytrzymala. niecierpliwa jestem ;-) a wizyta w klinice 28.04 i licze na nia bardzo, ale teraz sobie mysle ze moze sie rozczaruje i wcale sie tak mna nie zajma. no nic, zobaczymy. a Ty mialas juz jakies badania?
monarti gratuluje zdrowego maluszka!
ulenka ja to zdecydowanie kura domowa nie jestem ale czasem (zwlaszcza jak piszecie o waszych wypiekach) to chcialabym byc ale nie umiem
Magda oby to byly znaki na II!! &&&
Aschlee ale sie ciesze ze znalazlas dobrego lekarza! no i jeszcze do tego zielone swiatlo! zaciskam kciuki zeby jak najszybciej Ci sie udalo!
Fabimama witam i powodzenia!
gabis spokojnie, ja bylam na CLO jakis czas temu, potem przerwa i teraz znow zaczelam (wlasnie drugi cykl leci) i nie mam skutkow ubocznych. no moze troche mniej sluzu ale nie jest zle. a co do braku owulacji przy skoku tempki to moze byc tzw zespol LUF.
Motylku zdrowia zycze dla kolezanki!