Ankax' - nie martw się, ja tak mam. Średnio co dwa miesiące cierpię. Jext to wylanie się płynu przy owulacji do jamy trzewnej. Brzuszek w środku jest wtedy podrażniony i bardzo boli. Nie martw się, ja żyję. Nic mi nie jest. Możesz odczuwać ból jeszcze wiele dni. Nie wiem czemu tak jest, może organizm tak reaguje na zmiany hormonalne. Myślę, że o tym mówil twój lekarz.
A dziewczyny, chyba troszkę lepiej w moich hormonach po clo. Zawsze na owulację miałam mega niegojący się trądzik nawet po owu, teraz na owu przetłuścila mi sie cera kilka syfków się pojawiło ale teraz już ładnie goją. Czyli jak należy. Pierw mało estradiolu, pózniej na owu wzrost o czym świadczy przetłuszczona cera, następnie po owu spadek estradiolu jak należy w drugiej fazie. Zawsze po przypuszczalnym owu długo cera nie chciała się goić czyli tak jakby estradiol nie spadał. Teraz w poniedziałek ide zrobić te badania co dostałam skierowanie. Dorzucę do tego estradiol i progesteron akurat kilka dni po owu, by sprawdzić także jak reaguję na luteinę.