Witam
Ostatnio malo sie udzielam bo czasu strasznie malo wrocilam do pracy i staram sobie jakos to wszystko zaplanowac
Lalko przylaczam sie do dziewczyn,mam nadzieje ze po punkcji beda sliczne plemniczki
Jolasia a powiedz mi czy bralas w tym cyklu CLO? Wiesz co opisze ci moj przypadek;
Zeby zajsc w ciaze lekarz zapisal mi CLO, @ nie przyszla testy piekne 2 krechy ale niestety po wizycie byl tylko placz poniewaz w jamie brzusznej pelno plynu a zarodek gdzies z boku!! Podejrzenie ciazy poza macicznej

lekarz niewiedzial skad ten plyn,dzieki bogu po tygodniu w szpitalu obserwacji plyn sie wchonal a moja ciaza wrocila na swoj tor

i z tego mam corke!!!
Ale do czego zmierzam ze po paru latach trafilam na innego lekarza opisalam mu co sie wydarzylo i sie okazalo ze Moj lekarz za duza dawke leku mi podal za duzo pecherzykow sie utworzylo i jak pekly to zalalo jamw brzuszna, pozniej nawet wyczytalam na ulotce CLO ze ten stan jest zagrazajacy zyciu...
Moze u ciebie cos takie wystapilo????, teraz obecny lekarz zapisal mi juz polowke tabletki przez 4 dni i wszystko juz bylo ok i zaszlam w ciaze z synem!
Blair gratuluje zareczyn;-);-) pierscionek boski!
Gabis mam nadzieje ze twojemu tacie sie poprawi!!!
Ja wlasnie jade do domku z pracy nogi strasznie mnie bola...
Pierwszy dzien w pracy byl ciezki bo praca mi syna przypominala

ze gdybym nadal go miala pod sercem bylabym w domu....
Ehh wzruszylam sie
Milej nocki kochane