reklama

Staraczki 2014 :)

czyli dość dużo. skoro wszystko w normie to hashimoto pewno nie masz. Wtedy dy mogło być troszkę trudniej bo to choroba autoimunoligiczna i ona trochę miesza jeżeli chodzi o zajście w ciążę.
Troszkę czasu pewno u Ciebie tżaba. Spokojniej. Pewno @ się lada moment pojawi.

Ale boje się tego wyjazdu do Poznania. A ja jeszcze nigdy nie jeździłam razem z tramwajami po ulicy :eek:

reklama
Jolasia nom czekam cierpliwie...staram sie wcale o tym nie myslec caly czas sie zajac.W srode w razie czego mam przyjsc do ginekolog i sprawdzi co sie dzieje.Na poczatku troche sie martwilam samopoczuciem ale teraz podchodze do tego co ma byc to bedzie.
Teraz to Maz jest bardziej niecierpliwy niz ja:-D

Ta, tak bywa. Mój też niecierpliwy, nastawiony tylko na moje zdrowie ii zajście w ciążę. Jakby tylko to się liczyło. "robienie" dziecka dla niego jest zadaniem a ja bym chciała by była to przyjemność. Ostatni cykl wspominam jako miłe, doświadczenia "łóżkowe":-D
A on...
Szkoda słów.

Pozdrawiam Was babeczki,:happy:trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-) i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aschlee, Asia - werdota jeszcze nie przyszła? :crazy:

Gochson - plamienia ustały? czy opócz tych badań co Aschlee podała miałaś jakies dodatkowe po poronieniu?

Ewelinka - piękny ludek :-)

Mychunia - nie schizuj na pewno wszystko bedzie dobrze :tak::tak:

Iwo u mnie cisza...ja przyjelam fakt ujemnego testu a Maz dzis przywiozl nastepny:sorry:
Asia przynajmniej wiesz co i jak:tak:

Ewelinka sliczna kruszynka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry