reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny nic nie widac- jest podejrzenie ciazy pozamacicznej. Powiekszony troche jajowod. Mam jechac do szpitala.

przykro mi :( tulę mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie cos mało ostatnio, czasu brak, wykańcza mnie ta praca na zmiany :( raz na 9 raz na 7 potem na 14, w tym tyg prawie dziecka nie widziałam!! Mam ochotę w przyszłym tyg wziąć L4 i spędzić z nim trochę czasu. Dzisiaj też idę na 14.
U mnie dzisiaj 24 dc, ale na nic nie liczę, nawet piersi mnie nie bolą...

reklama
Asieńko ja miałam podobnie w tym miesiącu, zaczęło mi się od 2- dniowych plamień a pózniej mi się @ rozkręciła . A może masz plamienie okołoowulacyjne ? Teraz doczytałam że @ Ci się z tego robi.. Przykro mi ale w tym miesiącu to samo mi się przydarzyło z tym że może miało to związek z moim zabiegiem i miesiączka u mnie trwała jak nigdy 8-10 dni..

Grochson tak mi przykro Kochana <tuli> trzymam za Ciebie kciuki o pozytywne rozwiązanie sprawy..

Ostatnia edycja:
Asia to może być implementacja, też tak miałam, życzę Ci żeby to było to ;*

Gochson przykro mi, leć do szpitala, bo ciąża pozamaciczna jest bardzo groźna można stracić jajowód... przechodziłam przez to w listopadzie (też było podejrzenie ciąży pozamacicznej) :-( a może się okaże jeszcze, że wszystko ok? życzę Ci tego z całego serca choć rokowania nie są zbyt dobre...

Agawa przykro mi....

Gochson mam nadzieje ze to nie to.... oby wszystko sie dobrze skończylo.... trzymam kciuki a moze za wczesnie jeszcze na zarodek? hmmm

Cześć Dziewczyny Widzę, że na forum rozmowy od rana, weszłam licząc że któraś może ma jakieś dobre wiadomości a tu niestety...
Agaawa przykro mi :( Trzymam kciuki, kolejny cykl musi być Twój!
AsiaSzw- niestety nie wiem jak Ci pomoc, bo nigdy się nie spotkałam z taką sytuacją, ale może poprostu zadzwoń do swojego gina i zapytaj?
Gochson- przykro mi :( ale wierzę, że wszystko dobrze się skończy..

Też mi się wydaje że być może za wcześnie na zarodek.. Właśnie patrze na Twój wykres i zauważyłam że ja dokładnie w te same dni miałam plamienia i @ i też tak długo u mnie trwała.. I zauważam że po 10 dniach miałaś pozytywny test w trakcie krwawienia?? Możliwe to jest ?? Ja zrobiłam jeden w trakcie jak się skończyły i miałam jedną kreseczkę :(
U mnie też długo a długo nie było widać zarodka także bądz dobrej myśli !!!
A u mnie dzisiaj 14 dc i chyba po raz pierwszy odczuwam ból okołoowulacyjny bo tak boleśnie promieniuje dosłownie od jajników po pachwinę i nogi..Temperatura 36,05 stopnia . Chyba rzeczywiście dużo rzeczy mi się poprzestawiało po tym zabiegu albo teraz baczniej obserwuję swoje ciało.. Czujecie kiedy macie owulacje ?

Ostatnia edycja:
reklama
005.gif

Starające się: 23

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia,Ludzik,Gochson

Październik 2014:
Cyntia85

Czekamy na potwierdzenie:
wera86 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01

agamemnon - @ 24.01 - test wyszedł, tylko czekamy na potwierdzenie :)

Styczeń

CzekaCudu - @25.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Monarti - @ 7.02
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
Agaawa - @23.02
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,mligocka,

Do góry