reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis' - tak wlasnie zadtanawiam sie nad tymi sandalkami na kilku centymetrach. Jurto zabacze czy jeszce sa.
U nas w pracy dziewczyny odrau dostaja zeolnienie bo szkodliwe warunki. Pierwsze dwa tygodnie wystawia rodzinny, bynajmniej ostatnio laska tak dostala a teraz siedzi juz na l4 od ginekologa.

Widzialam fajna sukienke, dluga w pieknym niebieskim kolorze kroj zajebiasty ale w kropki. Druga do kolana i od bokow kwiaty w stylu hawajskim coraz zadsze do srodka. Na zamek od pepka do biustu. Dekolt mozna zrobic wedle uznania. Chyva ta wezne. M marudzi ze za malo damsko ubieram sie wiec zainwetuje w kiecke.

Dobranoc paniom i milego snu. Ja usadawiam sie na kanapie z szydelkiem w reku i ogladam film z M.

reklama
Jolasia ja tez ostatnio mam jakas jazde na kiecki zawsze spodnie wiec stwierdzilam lato idzie pora na zmiane:-D ostatnio kupilam jedna dzis kolejne 3 :-D

Milego wieczoru kochane

Gabis- ja byłam dokładnie w 5t0d i był pęcherzyk wielkości 7,5 mm. Zarodka w środku jeszcze nie było widać. Potem byłam następnym razem w 6t5d i był zarodek 5,5 mm z widocznym, bijącym serduszkiem.

Aschlee- pochwal się sukienkami, ja tez uwielbiam!

Motylek- aj, to nieładnie, że przełożyli Ci wizyte.

zrobie tak jak maz i wy radzicie, czyli odpuszczenie ale bez tabletek. bede do was zagladac od czasu do czasu :tak:

gabis piekny przyrost bety! jeszcze raz gratuluje!!

Cześć dziewczynki !!!
Wieki Mnie nie było...ale taka praca czasu brak wróciłam nic ciekawego się u Mnie nie wydarzyło:tak:
Obecnie czekam na koniec cyklu i będzie co ma być..tak wiec ciężkie kilka dni przede mną w tym cyklu jakoś
strasznie się nakręciłam..;-)
Co tam u was słychać?? Anula 1988 Asik Motylek Mychunia Blair Iwo ewelinka aschlee jołasia xankax susel ??????i jak kogoś pominęłam to przepraszam dziewczynki:zawstydzona/y:
Gabis gratulacje !!!!!!!:-)
Witam wszystkie nowe dziewczynki życzę powodzenia w staraniach !!!!:-)

Hej
Gabis - super
Ja u gin bylam. Pecherzyk jeszcW nie pekl ale byl juz nieregularnu schodzacy, mozliwe iz troche plynu. Wiec pwu albo byla w trakcie albo sie szykowala. Boli podbrzusze wiec pewnie sie dzieje

KasikP kochana trzymam mocno kciuki zeby cykl zakonczyl sie pozytywnym tesciorem:tak:

Anulka specjalnie dla Ciebie :) fss.JPGvv.JPGyyy.JPGna drugim wybralam jasna zielona a ta zolta jest taka ze mozna ja nosic na dwa sposoby;-)

Załączniki

• fss.JPG
    fss.JPG
    33,3 KB · Wyświetleń: 60
  • vv.JPG
    vv.JPG
    57,5 KB · Wyświetleń: 68
  • yyy.JPG
    yyy.JPG
    30,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Witam!
Dzisiaj pierwszy raz mierzyłam temperaturę. Oczywiście przed wstaniem z łóżka i wyszła 37,12. Nie jest za wysoka jak na 7 dzień cyklu?
Aschlee mi się podoba sukienka w środku. Szczególnie ta w kolorze szarym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry