• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis kochana ja juz wiem.ze w tym cyklu sie nie udalo ude do gin po okrwsie na monitoring musze rozeznac co i jak z moim organizmem i kiedy mam ovu bo narazie jestem jak slepiec qw mgle...i wiwm.ze nic nie wiem ??
Majdaczek powodzonka wytrzymaj weekend i w pon zatestuj;)

reklama
KasikP no właśnie. Może nie wierzysz w to, a to będzie właśnie ten cykl, Ja trzymam za Ciebie kciuki.
No to kiedy umawiamy się na testowanie? Daj znać, może po testujemy razem :)

majdaczek może w poniedziałek skuszę się na test jak tempa sie utrzyma przy 36,9,
jak spadnie to odpuszczam.
gabis objawów ciążowych nie mam wogóle nawet śluzu tyle co lekarstwo..jestem w kropce i nie wiadomej..
Motylku daj znać co tam u maluszka po wizycie????

Caluje "staruchy" Iwo, Asi, Anula, Jolasia, goska, Malus, Mona, Gochson, Aschlee, kasikp i kasikz oraz cala reszte ;***
No wypraszam sobie żeby mi tak wiek wypominac :-D

Mychunia - nie tylko po to się robi amnio :eek: ZD na ogół powiązany jest z innymi wadami np. serca, gdy wiesz wczesniej mozesz rodzić w specjalistycznym szpitalu. Poza tym z tak wysokim ryzykiem jakie miałam, chyba do końca ciązy bym sie zamartwiała.

Motylku - kawał dzidzi :laugh2: a fotki masz?

BUUUU ale leje a my za godzinę mamy piknik rodzinny w szkole:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ps. Witam nowe dziewczynki, rozgoście się i rozmnażajcie :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry