reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gabis- Kochana, jeśli ginekolog dobrze zna się na hormonach, to pewnie, że Ci przepisze. Moja gin przynajmniej jest tylko gin, bez endo, a świetnie zna się na hormonach i mi prowadzi ciążę również pod kątem endokrynologicznym. Kiedy ostatnio badałaś bete Gabis, który to był dc i jaki był wynik? Wydaje mi się, że wynik bety jest ok. Gorzej z TSH, ale szybko pojdziesz do lekarza i zacznie brac euthyrox to raz dwa spadnie. Nastepnym razem pamiętaj tez zrobić FT4, to ważniejszy nawet wynik w ciąży niz TSH. Tak mi gin mowila.

Malus a myślałam właśnie dzis o Tobie :) spokojnie zdaje sie ze ja tu sie na staraczkowa weterankę zapowiadam ;p
Co u Męża w pracy? Myślicie o staraniach?

Majdaczek &&&& za kolejny cykl :) i zdrowia ;)
Całkiem nie odpuszczaj ale daj sobie spokój z temp i testami moze, ja tez dałam spokój z tym i jest trochę lepiej, nie nakręca sie człowiek... Ale myśli i tak krążą

KasikP a moze nie bedziesz monitorować cyklu tylko wzrost fasolki :D
Tez kupie inofolic moze on pomoże.. Na ovuf pisali zeby nie przesadzać z ćwiczeniami bo duży wysiłek fizyczny moze wysyłać sygnał organizmowi ze to nie czas na dziecko.

Mychunia śliczny brzuszek :)

Aschlee Ty nie czekaj bo nie ma na co, niech @ zmiata na dobre 9m-cy ;)

Gabis beta ładna, nie denerwuj sie. I nie rób juz bety ;) ale tsh trzeba zbić

Asia teraz czekamy na Twoja piękna bete :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam podczytuje Was już od kilku miesięcy, w lutym straciliśmy naszą pierwszą Kropkę w 5tc, dzięki Wam wiedziałam jakie badania zrobić i okazało się że była za wysoka prolaktyna. Dzisiaj jestem z OM końcówka 9tc a z usg 7tc:) i jestem przeszczęśliwa.
Przepraszam może się wtrącam ale strasznie mnie świerzbi żeby napisać Ci Aschlee, że ja miałam takie plamienie implantacyjne i bardzo podobne do Twojego, chwilę trwało dosłownie dwie krople, nitki w śluzie:) to było 10 dni po zapłodnieniu ( wiem bo miałam inseminację kolejną) trzy dni później test rano negatywny a beta 29:) Teraz dzisiejsze usg potwierdziło że jest akurat mniej więcej tyle rozbieżności u Naszego maleństwa:) Tak więc trzymam kciuki oczywiście za wszystkie Staraczki i dziękuję Wam za możliwość podczytywania naprawdę to jest przydatne:)

reklama
Demollka- super, że się odezwałaś! Takie wpisy dają nadzieję! ;-)

Blair- widzę piękny, nowy suwaczek, rozumiem, że data już ustalona :-D

Ewelinka- Kochana nie denerwuj się. Posłuchaj jak bylaś na USG 4D to dostałaś płytę z nagraniem dzidziolka, tak? Wiec ja tez dostałam teraz w poniedziałek taka plyte z badaniem i spokojnie na tym filmie widać mniej więcej na srodku brzuszka takie ciemne duże okragle pole i to jest żołądek właśnie, a na dole jest o wiele mniejsze pole tez takie okrągłe i to jest pęcherz. Obejrzyj sobie jeszcze raz dokładnie film i na pewno zobaczysz te ciemne pola i będziesz wiedziała, ze Twój dzidziuś jak trzeba ma te narządy na swoim miejscu. Głowa do góry, jutrzejsza wizyta to tylko formalność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry